Naslovna VESTI PSI Andrei (13) su odveli Kena, dok je bila u školi. Ne prestaje...

Andrei (13) su odveli Kena, dok je bila u školi. Ne prestaje da ga traži!

3
traži petface

Od trenutka kada su je prevarili i odveli joj omiljenog psa, Kena, ona ne prestaje da ga traži! Devojčica po imenu Andrea Marić, javila se našoj redakciji za pomoć, jer kako nam je rekla „ne zna više šta da radi“.

Priča nas vraća u mesec paril, 6. dana ovog meseca, kada je Andrein ujak, bez njenog znanja, dok je bila u školi, odveo Kena i ostavio ga između Progara i Boljevca.

Pročitajte još:
PRESLATKO: Devojčica (7) od Deda Mraza poželela da joj vrati ukradenog psa!

– Sve do 29. maja su me lagali da je u nekoj porodici. Da ću ga najkasnije do juna opet videti. Ne znam više šta da radim. Ne spavam noćima od muke. Šta da uradim da bih ga vratila, rekla nam je Andera.

Kako nam je objasnila, sa mamom danonoćno traži svog psa, a da su na dobrom putu, govori priča žene koja je videla kako Kena odvodi jedna porodica!

traži petface

– Jedna žena koja živi na mestu gde je Ken ostavljen mi je rekla da je videla kako je moj ujak psa ostavio 6. aprila i da su ga neki ljudi uzeli i odveli kod sebe.. Ne zna ljude niti zna gde žive ni ko su.. Jedino mi je rekla da zna da ne žive u tom mestu. Sada sam ja u potrazi za tim ljudima, jer želim da mi se moj pas vrati, rekla nam je Andrea.

Pročitajte još:
OD MALIH NOGU POMAŽE: Devojčica „pregleda“ svog bul terijera kao pravi veterinar!

Kako kaže, svi u njenoj porodici žele Kena nazad, zato joj u ovoj potrazi pomažu i mama i baka! Kena nam je opisala kao psa crne dlake, sjajne, sa narandžastim očima!

– Oni moraju da mi vrate mog psa, jer je MOJ, već dve godine. Još uvek nisam svesna da ga nema i da on sada živi u nekoj drugoj porodici!

Dakle, ukoliko ste prepoznali psa sa fotografije, javite se Andrei, jer je svaka informacija doborodošla!

Kontakt: 062 233 703

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

3 KOMENTARA

  1. E pa Andrea draga,nista se bas ne mora.Ono sto je tvoje cuvas kao oci u glavi,a ti nisi cuvala,ni ti ni tvoji.Nakon 2 mjeseca ga trazis nazad a porodica ti ga je ostavila u nedodjiji.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime