Naslovna VESTI PSI TRAŽIO JE LJUDE ZA SEBE, NAJZAD IH JE PRONAŠAO!

TRAŽIO JE LJUDE ZA SEBE, NAJZAD IH JE PRONAŠAO!

0
Zevs je pronašao pravi dom

Nekad se jednostavno treba prepustiti sudbini. Jednostavno, ona ima najjednostavnija rešenja. Ponekad, kao u ovoj priči prosto ne možemo da poverujemo da smo se zaljubili ali onda život i sudbina urade najbolje.

Zevs je pronašao pravi dom

Šalini i Enton su mladi par koji su učini gotovo sve da pomognu psu Zevsu. On je bio ulični pas koga su ugledali na ulicama Kuala Lumpura. Tog dana, padala je obilna kiša a Zevs je nepomično sedeo ispred njihove kuće uprkos pljusku. Par je bio šokiran i zgrožen kada su videli da pas ima ogrlicu.

Pročitajte i ovo: VELIKA LEKCIJA o LJUBAVI PREMA BLIŽNJEM!

Prišli su mu i ponudili poslasticu a pas je odmah radosno poskočio i počeo da se umiljava. Šalin i Enton su shvatili da pas ima porodicu ali i narednih dana on se pojavljivao na ulicama. Oni su nastavili da ga hrane ali u jednom trenutku su prisustvovali zastraujućoj sceni. Pas je za dlaku izbegao udarac automobila na ulici i oni su odlučili da potraže vlasnike. Trgovac iz obližnje prodavnice ih je uputio na čoveka koji se bavio raznim popravkama i oni su ostavili poruke vlasniku.

Zevs je pronašao pravi dom

Dani su prolazili a čovek se nije javljao. Najzad, trgovac ih je obavestio da je vlasnik psa reako da nema nameru da preuzima svog psa. Šalin i Enton su odveli psa kod veterinara odlučni da mu potom našu odgovarajući dom. Pronašli su usvojiteljsku porodicu u gradu koji je bio udaljen 300 kilometara severno. Ali, ubrzo su dobili obaveštenje da pas koji je dobio ime Zevs nimalo nije zadovoljan uslovima u kojima se našao. Čak je počeo agresivno da se ponaša.

Pročitajte i ovo: PRODALA VENČANICU kako bi spasla ZLOSTAVLJANOG PSA!

Mladi par je otišao po Zevsa, a suret je bio potresan i dirljiv. Čim je ugledao mladića, Zevs je potrčao ka njemu i skočio mu u zagrljaj. „Verovali ili ne, šapama je držao Antonove ruke i stavio lice na njih“, rekla je njegova supruga.

Zevs je pronašao pravi dom

I tako, desilo se ono što je bilo neminovno. Šalin i Enton su zvanično usvojili Zevsa. Sada ovaj pas koji je dugo tražio prave ljude ima dom kakav treba da ima svaki pas. Okružen je ljubavlju ljudi koje je najzad pronašao a ima i društvo dva bigla.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVELIKA LEKCIJA o LJUBAVI PREMA BLIŽNJEM!
Sledeći tekstPLAKALE SU jer nije bilo NADE, ali LJUBAV JE POBEDILA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime