Naslovna VESTI PSI SVE ŠTO IM TREBA JE LJUBAV! – Belin život se promenio u...

SVE ŠTO IM TREBA JE LJUBAV! – Belin život se promenio u sekundi.

0
Beli je potrebna ljubav

Nema svaki pas sreće da živi udobnim životom. Mnogi od njih su primorani da žive u katastrofalnim uslovima i suočavaju se sa hiljadu teškoća svakog dana. Obično se pretpostavlja da ulični psi koji budu smešteni u azile imaju više sreće. Ali život pasa u azilu nije rešenje.

Pas iz azila

Ponekad psi žive u azilima koji nemaju dovoljno kvalitetne hrane, prostora i odgovarajuću higijenu. Ono što ovim nesrećnicima ipak najviše nedostaje je ljubav.

Pročitajte i ovo: KADA BI BILO VIŠE OVAKVIH LJUDI! – Policajac razdvojio i smirio dva psa koji su se tukli na ulici.

Psi koji žive u azilima definitivno nisu srećni. Ipak, ovi psi ponekad dobijaju drugu šansu. Dobri ljudi odlučuju da ih usvoje kako bi im pružili ono što svako zaslužuje – dom i ljubav. To se dogodilo Beli koja je dobila priliku da mirno spava u naručju žene koja ju je udomila.

Beli je potrebna ljubav

Bela je živela u jednom azilu u Rumuniji. Dugo se nadala će se naći neko ko će je spasiti iz nesreće koju je preživljavala. Srećom, jednog dana, za nju se sve promenilo.

Pročitajte i ovo: SPASILAC DO SAMOG KRAJA! – Ovaj pas je pokazao šta znači biti prijatelj.

Žena koja voli životinje došla je u to sklonište i prišla ogradi. Kuja, crno-bele boje iz skloništa, odmah je prišla ogradi da pozdravi ženu. Njen gest potresao ženu. Bela je naslonila svoju njuškicu kako bi osetila dodir i dobila malo pažnje. Njoj je kao i svim psima u azilima bila potrebna samo ljubav. Žena se odmah zaljubila u Belu.

Bela spava

Žena je odlučila da je usvoji i odvede kući. Kuja koja nije spavala danima zbog velikih patnji, najzad je zaspala dubokim, mirnim snom pored svoje nove prijateljice.

Izvor: pet-sitting.gr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKADA BI BILO VIŠE OVAKVIH LJUDI! – Policajac razdvojio i smirio dva psa koji su se tukli na ulici.
Sledeći tekstLJUBAV, HRABROST I NADA! – Nepoznati mladić spasao psa iz reke!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime