Naslovna VESTI PSI TRENUTAK ZA SOLIDARNOST! Potrebna hitna pomoć u zbrinjavanju 20 pasa

TRENUTAK ZA SOLIDARNOST! Potrebna hitna pomoć u zbrinjavanju 20 pasa

0
Hitno potrebana pomoć

Juče je Fejsbuk bio preplavljn objavama sa veoma dramatičnim sadržajem koje koje su pratili potresni i čak bi rekli zastrašujućim fotografijama i video snimcima. U objavama se pozivaju svi koji mogu da pomognu u zbrinjavanju 20-tak pasa.

Hitno potrebana pomoć

Ovakve situacije su noćna mora za sve koji se bave zaštitom i zbrinjavanjem pasa. Čovek koji je na svom imanju brinuo o 20-tak pasa je preminuo a psi su ostali sami u veoma teškim uslovima.

Pročitajte i ovo: SVAKI DAN JE BIO BOL! – Ovo štene više ne plače, sada se bori…

Prema navodima Natalije Paunović Mitrović pse na imanju nema ko da hrani. Ona je sa svojom prijateljicom preuzela dva psa koji su bili u najlošijem stanju ali ostalima preti krajnje tužna i surova budućnost. Naslednici, preminulog čovek će još samo nekoliko dana biti u Srbiji, a potom odlaze. Imanje će ostati napušteno a na njemu psi kojima je potrebna pomoć.

Pročitajte i ovo: LJUBAV U POSLEDNJIM DANIMA ŽIVOTA! – Pas sa tumorom dobio drugu šansu kada je najmanje očekivao

Hitno potrebana pomoć

Fotografije su više nego potresne. Trenutak je da ne sudimo o namerama ovog čoveka koji ih je okupio u tolikom broju na jednom mestu. Trenutak je da ne osuđujemo, jer ovim psima ističe vreme. U ovom trenutku njihov život i sudbina zavise od nas koji možemo nešto da uradimo. Ove nesrećne duše trebaju dom, trebaju sigurnost i to HITNO.

Hitno potrebana pomoć

Dakle, trenutak je da pokažemo solidarnost. Trenutak je da bez osude uradimo najvažnije, da nađemo domove ovim psima koji su u jednom momentu izgubili sve. Verujemo da možemo da pokažemo koliko smo ljudi i koliko smo spremni da učinimo nešto dobro – da spasemo živote. Javite se Nataliji.

Izvor:  Facebook Natalija Paunović Mitrović

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstLJUBAV U POSLEDNJIM DANIMA ŽIVOTA! – Pas sa tumorom dobio drugu šansu kada je najmanje očekivao
Sledeći tekstOSUĐENI JER SU ROĐENI! Kad nekome smeta život, onda se dogodi ovo.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime