Naslovna VESTI PSI Ovaj beskućnik nije mogao da plati troškove lečenja za svog psa, a...

Ovaj beskućnik nije mogao da plati troškove lečenja za svog psa, a onda se desilo čudo!

0
troškovi lečenja petface

troškovi lečenja: Da nesreća nikada ne ide sama, govori i naša današnja priča. Priča takođe potvrđuje i tezu da kada su ljubimci u pitanju, naša ljubav je beskrajna i nema stvari koje za njih učinili. Ipak, tužno je da nekada jednostvano nekada ne postoji način da im pomognemo. Srećom, čuda se dešavaju.

Pročitajte još: NAŠ NAKLON: Ovaj beskućnik spašava napuštene pse. Do sada spasio više od 50!

Nedavno je čovek po imenu Robert izgubio svoj dom. Nedugo zatim, njegov voljeni ljubimac Rip je dobio upalu pluća i njegovo stanje zahtevalo je hitan medicinski tretman. Troškovi lečenja iznosili su 4.000 dolara, a za Roberta je taj iznos bio nedostižan. Srećom, desilo se čudo.

troškovi lečenja petface

Kris Hjuz je ko-osnivač Mr. Mo Project, programa koji je namenjen spasavanju starijih pasa. On se zatekao u ordinaciji u kojoj je bio i Robert sa svojim psom. On je mogao da posvedoči koliko je Robert bio slomljen bezizlaznom situacijom u kojoj se našao. Za njega nije bilo dileme da li da ovom čoveku ponudi da pokrije sve troškove lečenja njegovog ljubimca.

Pročitajte još: Stiv je beskućnik, ali ni za šta na svetu ne bi napustio svog psa Šeli!

Ripovo stanje se otada znatno popravilo:

Ovaj pas se trenutno nalazi na Vet The Animal Health Center u Klifton parku. On će tamo ostati nekoliko nedelja, sve dok Robert bar malo ne stane na svoje noge. Kada se Rip oporavi, premestićemo ga u prostorije Mr. Mo Project. On će tu biti smešten sve dok se Robert ne snađe u potpunosti. Na taj način ćemo mu omoćiti da bude skoncentrisan samo na sebe. Ovaj čovek se trenutno nalazi u skloništu, a mi se nadamo da će on uskoro ponovo imati svoj krov nad glavom, saopštili su iz udruženja Mr. Mo Project.

Pročitajte još: Beskućnik (70) zbog hranjenja golubova plaća kazne!

troškovi lečenja petface

Vlasnik psa gospodin Robert kroz jecaje je rekao:

Ja stvarno nisam mogao da priuštim sebi da platim troškove lečenja. Sa druge strane, ja jako volim svog psa. Stvarno cenim sve ovo što se desilo, i radujem se što će se moj pas izlečiti jer ga čeka još puno zlatnih godina sa mnom. I dalje plačem i mnogo sam srećan zbog svega što se dogodilo.

DIVNA, DIVNA PRIČA!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNATAŠA BEKVALAC: “Ako vam je zbog mog psa neprijatno, biće mi zadovoljstvo da vas zaključam u drugu sobu”!
Sledeći tekstSruši predrasude i ČIPUJ svog ljubimca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime