Naslovna VESTI PSI TROVAČ PONOVO NA DELU! Otrovani psi u naselju Kotež 2 u Pančevu!

TROVAČ PONOVO NA DELU! Otrovani psi u naselju Kotež 2 u Pančevu!

0

Trovač ubica je ponovo na delu! Izgleda da se neke stvari nikada neće promeniti, kao ni bolesni umovi koji su u stanju da urade ovako nešto! Juče je na jednoj Fejsbuk stranici poscećenoj životinjama osvanuo uznemirujući post.

Fotografije sa otrovanim i umrlim kako vlasničkim psima tako i onih koji dom nemaju kruže internetom. Ovo je jedna tužna slika koja nikoga nije ostavila ravnodušnim! Ovo je prevršilo svaku meru. Građani su se nadali da se posle prošlogodišnjeg trovanja u naselju Kotež 2 u Pančevu, kada je nepoznata osoba otrovala čak 80 pasa, ovo neće ponoviti, međutim…  Zabrinuti građani su tada organizovali protest i nudili nagradu od 300.000 dinara za informacije o počiniocu. Ništa se nije otkrilo, a nažalost, verujemo da će tako biti i sada.

BORČA NA METI OTMIČARA PASA?! Jedna otmica sprečena, dve ne!

Postavljanje otrova na javne površine tako da je dostupan ljudima i životinjama može značiti nekoliko KRIVIČNIH DELA koja se gone po službenoj dužnosti:

1) IZAZIVANJE OPŠTE OPASNOSTI iz člana 278 Krivičnog zakonika, za koje je zaprećena kazna zatvora do pet godina i novčana kazna.

2) ZAGAĐENJE ŽIVOTINE SREDINE iz člana 260 Krivičnog zakonika, za koje je zaprećena kazna zatvora do pet godina i novčana kazna.

3) UBIJANJE I ZLOSTAVLJANJE ŽIVOTINJA iz člana 269. Krivičnog zakonika za koje je zaprećena kazna zatvora do tri godine zatvora.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Sva navedena krivična dela GONE SE PO SLUŽBENOJ DUŽNOSTI od strane javnog tužioca i policije. Kazne za bacanje otrova koje je kao posledicu izazvalo ubijanje većeg broja životinja mogu biti novčane ili učinilac može biti kažnjen zatvorskom kaznom do tri godine.

VLASNIK IZBACIO PSA NA ULICU! Ostao sam na Badnje veče!

Čak ni ovo ne dopire do osoba koje se bave ovakvim sramnim činovima! Izgleda da im nema pomoći! Mi samo možemo da vas zamolimo da pazite svoje pse, ali i da povedete računa i o onim psia koji su nažalost na ulicama.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBORČA NA METI OTMIČARA PASA?! Jedna otmica sprečena, dve ne!
Sledeći tekstODBILA DA PREGLEDA PSA JER NIJE VLASNIČKI! Skandalozno ponašanje veterinarke!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime