Naslovna VESTI PSI Nastavk priče o trovanju: Prijava protiv nepoznatih TROVAČA pasa!

Nastavk priče o trovanju: Prijava protiv nepoznatih TROVAČA pasa!

0
trovaca petface

Nakon što je pre nekog vremena porodici iz Gornjeg Šušnja kod Bara u Crnoj Gori otrovano nekoliko životinja i što je takav šokantan video podeljen na društvenim mrežama ova prodica je slučaj prijavila policiji. Uvid u prijavu pliciji imala je redakcija PetFace.

-Kao neko u veterinarskoj struci ni sa prvom pomoći pri trovanju nisam uspela pomoći svojim životinjama, ni terapije u veterinarakim ambulantama nisu ih spasile, otrov je prejak, konstantni epi napadi su ih drzali u mukama žive, a nas u beznađu i agoniji, navodi Suzana iz Gornjeg Šušnja.

PANČEVO: Trovači posipaju roza tečnost uz hranu, otrovano više pasa i mačaka!

Ona kaže da je porodica izgubila pet dragih životinja i da su životinje za njih svetinja, a to, kako sama kaže, ne može da razume samo neko ko nije realan.

-Napravili smo snimaka koliko smo mogli kao i fotografija u tim trenucima, ukoliko nam budu trebali kao dokaz, iako ne volimo da objavljujemo tako nešto. Nažalost naše životinje (naša večna deca) su samo još jedan video u nizu o nasilju nad životinjama, navela je Suzana.

trovaca petface

Prošle nedelje smo pisali o ovom događaju: UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Psi i mačke umirale u najgorim mukama, otrovane sredstvom za prskanje voća! (VIDEO)

Podsećamo da je neverovatan snimak osvanuo pre prošle nedelje na društvenim mrežama kada je vlasnica jednog psa šerovala poslednje trenutke svog ljubimca. Naime, pas je otrovan, na snimku se vidi kako umire od posledica supstance koju je uneo u sebe. Video je ispunjen tugom i suzama i zaista budi neverovatne emocije.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNeki od razloga zbog kojih pas LAJE?
Sledeći tekstNEOBIČAN OGLAS: Da li biste udomili ovog kućnog ljubimca?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime