Naslovna VESTI MAČKE ŽIVE ZAJEDNO, A SEBIČNE – SVAĐALE se i TUKLE zbog KREVETA! (Video)

ŽIVE ZAJEDNO, A SEBIČNE – SVAĐALE se i TUKLE zbog KREVETA! (Video)

0
mačke se svađaju

Tuča zbog kreveta: Kada je Rioko Komine kupila krevet za lutke kako bi njene mačke uživale u odmoru nije ni slutila da će to izazvati pravi rat u kući. Koko, Mini i Djuk su se momentalno zaljubili u krevetić, a svakodnevna rutina se drastično promenila.

Naime ova tri ljubimca su ceo dan provodili u svađi i tučama oko toga ko će da koristi krevet. Deljenje nije dolazilo u obzir za ove tri razmažene mačke. Kada je Rioko shvatila da je vrag odneo šalu i da se ratno stanje neće skoro završiti odlučila je da nabavi još dva kreveta kako bi svako bio zadovoljan.

tuca zbog kreveta

UMALO NIJE POGINULA: Maca zavukla glavu u betonsku cev, SPASAVANJE BILO DRAMATIČNO!

Maca svraća u policijsku stanicu zbog nekoliko selfija i ostaje za stalno

Rečeno – učinjeno. Donela je još dva identična kreveta i poređala ih jedan do drugog kako bi svaka mačka mogla da koristi svoj, a da opet sve tri budu na jednom mestu. Ali, avaj! Rat se nastavio i još više intezivirao, sada u nastojanju da jedna mačka gospodari jednim veliiikim krevetom.

tuca zbog kreveta

Pošto nije mogla da nađe tri odvojena mesta za svaki krevet, Rioko je došla na genijalnu ideju. Našla je majstore koji su krevete pričvrstili na zid na različitim visinama. I najzad, u kući je zavladao mir. Mačke sada skaču sa kreveta na krevet, uživaju u tome i svojim krevetima ali poštuju granice ličnog prostora druge mačke.

ČULO SE PLAKANJE, a onda su pornašli macu, tek rođenu ispod školskog poda!

„Mislim da su najzad zadovoljne ovakvom postavkom.“ – zaključila je Rijoko.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.