Naslovna VESTI PSI TUGA DO NEBA: Ema, ženka koja se borila sa štenećakom, nije izdržala!...

TUGA DO NEBA: Ema, ženka koja se borila sa štenećakom, nije izdržala! (VIDEO)

0
tuga do neba petface

-Draga moja Ema, svi smo zatajili. Onaj kod koga si se rodila, pa onaj kome te je prodao, dao, poklonio, a koji te je onda šutnuo, kao staru krpu. Nije im tvoj život vredeo ni 2000 dinara, ni dve vakcine, nije ih bilo briga, napisala je tužnim tonom Snežana iz Udruženja Zoi iz Busija.

Ona je rekla da je nije uzela kada ju je prvi put videla, jer je mislila da će se za nju, lepu i zdravu naći neko ko će joj pružiti sklonište i ko će za nju pronaći mesta u srcu. Ali nije je nije želeo…

PROČITAJTE I:

BORBA SA ŠTENEĆAKOM: Ova mala devojčica ima velikih problema i prete joj nevolje! (VIDEO)

-Ne mogu da zamislim kako si se osećala narednih dana, kada je tvoj organizam slabio, a bolest uzimala maha. Svi smo zatajili, mi ljudi, ti nisi. Želela si da živis, na ovom mestu, ma kakvo ono bilo, ipak je zlo bilo jače, ljudsko zlo, kazala je Svetlana, dodajući da su je iznemoglu, mršavu i iscrpljenu poslali u “pakao za pse”.

Sve posle je bilo nadanje čudu i ničemu drugome. Kupovali su za nju minute, dane i svi su se nadali da će dobro proći. 

-Mnogo ljudi se nadalo, verovalo i želelo da živiš, nadam se da si znala to. I ti si ulivala tu nadu, malko i na trenutke, ali jesi. Još ne verujem da te nemam, a bila si moja samo 12 dana, još mirišem na tebe, još čujem kako dišeš. Još jednom molim sve ljude, koji vole pse – ne zovite hitnu pomoć da im pomogne, ne verujte u bajke o njima. Nema tamo ni testova, ni lekova, nema tople ruke, ni pogleda, navela je Svetlana.

Sve drugo je za ovu ženu bilo manje važno, ona je samo želela da Ema živi. Ali nije uspela da izgura. 

Podestimo, Ema je pas, koji je prošao u februaru CNR program VB i vraćena na ulicu. Ubrzo je pokazala znake bolesti, slikali su je po Batajnici mnogi. S obzirom da se još uvek dobro držala niko joj nije ni pružio pomoć. 

Počivaj u miru Ema, nećemo te zaboraviti!

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.