Naslovna VESTI PSI TUGA NA ULICAMA VOJVODINE: Ovaj pas luta ulicama Veternika, bez ikoga, bolestan...

TUGA NA ULICAMA VOJVODINE: Ovaj pas luta ulicama Veternika, bez ikoga, bolestan i sam… (VIDEO)

0
tuga na ulicama vojvodine petface

O ovom psu nismo saznali mnogo, ali ovako tužnu scenu smo moralo, prosto smo morali da prenesemo. On je veoma tužan pas, ostavljen od svih da luta ulicama Veterinika. Ne postoji niko kome je potreba, da ga uzme, ugreje i izleči.

Za njega smo saznli na grupi na društvenim mrežama Društvo za zaštitu životinja Vojvodina. U opisu posta postoji jedna veoma teška i emotivna poruka.

PROČITAJTE I:

BRAVO DO NEBA: Dva psa spasila BEBU OD UJEDA KOBRE! (VIDEO)

-Svako zaslužuje da ima malo čiste vode, malo hrane i malo ljubavi. Upravo to “malo” čini život lepšim i boljim. Kada zaboravimo jedni na druge, zapravo zaboravimo na sebe. Ako neko ima mogućnosti i želje nek’ pomogne naizgled starom i izmučenom kuci, koji usamljeno luta po Veterniku, stoji u opisu posta na Fejsbuk stranici Društvo za zaštitu životinja Vojvodina.

I tako će on nastaviti svoje lutanje, nastaviće da bude progonjen, da ga gone. Tužno je ovo svakako, i dalje će biti tužno, ovaj pas će biti sve bolesniji i bolesniji. Biće mu sve teže da se snađe, još više će ga se ljudi plaštit i sve više će ga terati od sebe.

Šta dalje reći osim molbe da ako ne možete da ga udomite, bar ga nahranite i dajte mu vode. Pomazite ga i malo mu pružite ljubavi. Molimo vas za sve ovo.

Pretužan je…

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA: 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO DO NEBA: Dva psa spasila BEBU OD UJEDA KOBRE! (VIDEO)
Sledeći tekstPSEĆI KUVAR: Maja Volk napisala knjigu u kojoj preporučuje BILJNU ISHRANU PASA! (ANKETA)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime