Naslovna VESTI MAČKE TUGA U ŽELJEZNIČKOJ STANICI LAJKOVAC – Pronađeno Micino telo.

TUGA U ŽELJEZNIČKOJ STANICI LAJKOVAC – Pronađeno Micino telo.

0
mačka Mica nađena uginula

Sve nade zaposlenih na Lajkovačkoj željezničkoj stanici da je neko uzeo i da će vratiti njihovu ljubimicu Micu su nestale. Na njihovu veliku žalost, Mica je posle više 40 dana potrage pronađena uginula.

Poslednji put je viđena 12. decembra i od tada joj se gubi svaki trag. Zaposleni su čak ponudili nagradu od 250 evra onome ko donese informaciju koja bi pomogla da se pronađe omiljena mačka, simbol ove željezničke stanice. Nažalost, pronađeno je Micino telo, na pruzi Beograd – Bar gde je ona živela od 2008. godine.

potraga za mačkom Micom

Ovaj MAČAK je doveo GOSTA – Vlasnici nisu verovali svojim očima!

I Mica je bila jedna od nas, volela je vozove” – objavila je na profilu Udruženja ljubitelja železnice na fejsbuku Nina Kajčić iz Negotina. “Ova maca godinama je čuvala stanicu u Lajkovcu i nadgledala vozove, zaslužila je spomenik ili slično obeležje”. Ovaj predlog je naišao na opšte odobravanje članova ovog udruženja. Već je pokrenuta inicijativa da se na stanici u Lajkovcu postavi neka vrsta obeležja ovoj mački koja je volela vozove i putnike.

traži se Mica

Ovakvo odavanje počasti ne bi bilo neubičajeno jer i u Japanu već postoji spomenik mački koja je bila simbol jedne željezničke stanice.

NOVI POČETAK ZA NAPUŠTENO MAČE – Turbo Džo uči da hoda pomoću invalidskih kolica (VIDEO)

Nažalost, nikada se neće saznati kako je skončala ova voljena mačka koja se nekoliko puta vraćala na stanicu u Lajkovcu iz domova koje su joj radnici obezbeđivali kako bi imala bolji i udobniji život.

Izvor:  novosti.rs

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.