Naslovna VESTI TUGA ZA CEO SVET: Uginula slonici Tiriki, NEUHRANJENA I NATERANA da bude...

TUGA ZA CEO SVET: Uginula slonici Tiriki, NEUHRANJENA I NATERANA da bude deo festivala! (VIDEO)

0
tuga za ceo svet petface

Ponovo zlostavljanje i zanemarivanje životinja safatalnim ishhodom. Ovoga puta radi se o slonu, tačnije o slonici Tikiri koja je morala da dođe na festival i na njemu bude deset dana. I ispod plaša toji joj je bio preko leđa, videle su se kosti neuhranjene životinje, što je odmah uznemirilo ljubitelje životinja širom sveta.

Uznemirujuće fotografije neuhranjene slonice koju teraju na višesatnu paradu zbog festivala, uzdrmale su ljubitelje životinja pre nekoliko meseci. Slonica Tikiri na fotografijama je bila prekrivena plaštom ispod kojeg se krilo slabašno telo na kojem prvo uočite kosti, prenosi Index.hr.

PROČITAJTE I:

LESKOVAC: Nasred ulice KONJ PAO OD IZNEMOGLOSTI, pomoć ukazana… (VIDEO)

BILA JE U LEGLU ŠTENACA BAČENIH U ĐUBRE: Odsekli su im repove, sada čami sama U BOKSU, niko je neće! (VIDEO)

SEĆATE LI SE PRVOG PSA SA INVALIDITETOM U KLADOVU: On sada hoda, STOJI NA SVOJIM NOGAMA! (VIDEO)

Tikiri je bila jedna od slonova koje su prisiljavali na paradu koja traje deset večeri, a održava se povodom budističkog festivala “Esela Perahera”. Uprkos online peticijama i burnim reakcijama mase, situacija sa slonovima nije se promenila. Glasnogovornik budističkog hrama rekao je da će životinje pregledati stručnjaci, ali to se verovatno nije dogodilo.

Organizacija Save Elephant Foundation nastavila je sa deljenjem fotografija jadnih životinja koje vape za pomoć. Međutim, sve to nije pomoglo u oslobađanju slonova. Tikiri je, nažalost, uginula, a volonteri iz organizacije Save Elephant Foundation rekli su kako neće ostati na ovome. Obećali su osloboditi ostale slonove i tako im dati ono što je Tikiri htela i zaslužila da dobije – SLOBODU. 

R.I.P. Tiriki 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNOVOSTI: Otimaju pse iz Srbije i koriste ih kao pokretne mete! (VIDEO)
Sledeći tekstDEPONIJA BOGUTOVAC KOD KRALJEVA: Psi, “ŽIVI LEŠEVI PASA” tumaraju na deponiji i jedu uginule životinje! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime