Naslovna VESTI PSI “Zovem se Tugomir i 12 godina sam živeo na ulici, jer me...

“Zovem se Tugomir i 12 godina sam živeo na ulici, jer me niko ne želi”!

0
Tugomir petface

Njegovo ime je Tugomir i potpuno je u skladu sa dosadašnjim životom, dugim 12 godina.

Priču o možda i najtužnijem psu, poslala nam je Jelena, koja na sve načine pokušava da Tugomiru promeni budućnost. Bar onu, koja mu je ostala!

-Tugomir je stari pas, koji je proveo 12 godina na ulici. Trenutno je u pansionu i nikada se niko nije interesovao za njega, a on je željan zagrljaja, rekla nam je Jelena!

Tugomir petface

Kako nam je ispričala, ovaj dekica je oko 11 godina proveo na Adicama, bez igde ikoga, jeo je ono što bi zatekao na ulici. Povremeno bi ga i ljudi iz kraja nahranili, ali uglavnom se za hranu snalazio na ulici. Često je bio napadan od strane drugih pasa.

Nataša Bekvalac UDOMILA još jednog psa sa ulice i tako poslala VAŽNU PORUKU svima!

-Otac od moje drugarice ga je par puta zatekao krvavovog i povređenog. On ga je takođe hranio i pomagao koliko je mogao. Objavili smo njegovu priču i ubrzo su se javile dve divne žene, koje su odlučile da pomognu finansijski da se skloni u pansion. Tako je Tugomir sa ulice, prešao na sigurno mesto, već godinu dana, kaže nam Jelena!

Tugomir petface

Niko se nikada nije javio za udomljenje Tugomira. Da li zbog godina ili izgleda – niko ne zna!

BRANISLAVA ANTOVIĆ: Srećka sam udomila sa ulice i to je jedna od najboljih odluka u mom životu!

Tugomir petface

– Iako ima 12 godina, on je aktivan pas, voli šetnje, poslušan je, voli ljude i decu, kad ga šetam, uvek prilazi ljudima da ih pozdravi. Za druge pse nije baš zainteresovan, on samo čezne za ljudskim zagrljajem. On je divan pas iz čijih očiju se vidi sva patnja kroz koju je prošao, zato je i dobio ime Tugomir. Ako me pitate šta bih u ovom trenutku najviše poželela, to je da ovaj momak dobije dom i oseti ljubav i pažnju svoje porodice, da upozna i drugu stranu života. Da li mu možemo pomoći, zapitala se ova divna devojka za kraj našeg razgovora!

Mi ćemo joj odgovoriti sa VERUJEMO DA MOŽEMO i  ztao vas molimo da podelite njegovu priču, jer možda se među vašim prijateljima nalazi neko ko bi želeo ovog preslatkog dekicu za ljubimca!

KONTAKT OSOBA: JELENA MILOSAVIĆ

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.