Naslovna VESTI PSI TUKAO JU JE KO JE STIGAO: Aja je pas pun trauma, strahova...

TUKAO JU JE KO JE STIGAO: Aja je pas pun trauma, strahova i nesigurnosti… (VIDEO)

0
tukao ju je petface

Zove se Aja i ceo njen život je patnja. Rođena je na ulici, pretučena kao sedmomesečno, veselo štene… iz čista mira. Tukao ju je neki deda, jer mu se motala oko nogu. Radovala se, htela da se druži… Tako prolaze psi na ulici.

-Bilo joj je povređeno oko, kao i dve prednje šape. Nekoliko nedelja kasnije počela je da napada starije ljude na ulici i bicikliste. Onda je udomljena, mimo nas. Međutim, ne postoji ta ograda koju ona ne može da preskoči. Stalno se vraćala u svoje naselje. Danima bi bila super, a onda je ponovo lajala na starije, navode ljudi iz Udruženja Beta iz Zaječara.

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

Udomljena je ponovo nekud i niko ništa nije znao o njoj. A onda se, posle nekoliko godina, samo pojavila mršava, puna krpelja, prljava, sa vidljivim tragom od ogrlice na vratu. Bila je negde vezana. Ko zna kako je živela? Šta je jela..?

-Trenutno je ponovo vezana. Sada je na sajli i sada mi brinemo o njoj. Drugo rešenje nemamo. Srce nas boli zbog toga. Aja bi da posle šest godina ima svoju porodicu kojoj bi bila verna. Ona je dobar pas, pun ljubavi. Ona voli aktivnost, trčanje, druženje sa drugim psima. Voli ljude koji joj se obrate i koji je hrane. Ne voli alkoholičare, ne voli ljude sa štapovima i bicikliste. Trenutno pati. Mi, zbog haosa koji svakodnevno imamo, pružamo joj šetnje na svakih pet do šest dana. To je užas. Ovaj pas bi da ostatak svog života uživa. Daleko od lanca, gladi i batina, rekli su ljud iz Bete.

Ima li nekog sa ogromnim srcem ko bi Aju pustio u svoj život i dao šansu da ga očara? Nemate pojma koliko biste joj promenili ceo svet…

Nalazi se u Zaječaru, prevoz je obezbeđen uz minimalnu participaciju za gorivo. Kontakt: 069 451 238 2 ili inboks Fejsbuk stranice Beta iz Zaječara.

Ova duša vas čeka…

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.