Naslovna VESTI PSI SUBOTICA: Traže informacije o osobama koje su vukle i tukle psa, pa...

SUBOTICA: Traže informacije o osobama koje su vukle i tukle psa, pa ga obesile!

0
70 NAJNOVIJA VEST petface

Juče, u Subotici, jedan od stravičnijih zločina nad životinjama. Naime, kako su nam rekli iz subotičke „Anime“, za sada nepoznate osobe prvo su vukle i tukle psa mešanca. Zlostavljanje je trajalo i trajalo, a nakon toga su ga obesili na ogradu.

-Niko, baš niko nije pozvao policiju makar anonimno, ako se plaši da prijavi ovaj zločin dok je pas još bio živ! ŠTA JE SA LJUDIMA?, rekli su nam iz „Anime“.

SUBOTICA: Upoznajte Spajka – staforda spašenog iz borbi pasa!

Potrešeni onim što se desilo u njihovom gradu, volonteri ove organizacije koja pomaže napuštenim životinjama, mole sve one koji možda imaju bilo kakvu informaciju o ovom zločinu – da im se jave!

vukle i tukle  petface

-Šta je to sa ljudima? Da li mislite da su skoro pa jednako krivi oni koji su okrenuli glavu umesto da su samo pozvali 192 i bez davanja ličnih podataka prijavili zločin? Zlostavljanje i mučenje je trajalo i trajalo? Da li će onom ko je čuo bolno zapomaganje nedužnog bića taj zvuk prolaziti kroz glavu celog života? Da li ste svesni da ta dva monstruma hodaju ulicama našeg grada, prolaze pored naše dece? Zato, molimo sve koji imaju bilo kakve informacije o ovom slučaju da se jave u inbox. Ostaće anonimni, dodali su iz „Anime“.

SUBOTICA: Traže se svedoci protiv C.L. koji godinama ubija kućne ljubimce!

Te osobe su, ponavljamo, vukle i tukle psa a potom ga obesile o ogradu. Da li je moguće da niko baš nije ništa video?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.