Naslovna VESTI PSI TUŽNA LARA: Da li će dobiti srećnije ime?

TUŽNA LARA: Da li će dobiti srećnije ime?

0
Tužna Lara

Ova prelepa kujica je ostavljena sa sestrama u kutiji sa nepuna dva meseca. Neko, ko ih nije želeo, ostavio ih je pokraj manastira Rajinovac u Begaljici nadomak Grocke. Tako počinje ova pretužna priča kojoj se ne nazire srećan kraj.

tužna Lara

Dobra žena iz manastira ih je sklonila u manastirsku štalu. Dok ne ojačajau, ne postanu spremni da ih neko uzme i pruži im dom. Ali ovo sklonište im nije bilo suđeno. Iguman manastira nije imao istu ideju. Čini se da u njima nije video Božja stvorenja i naredio je da se štenci izvedu iz manastira.

Pročitajte i ovo: STRAVIČNO: Ovog psa su ubili lovci, evo šta im je poručio vlasnik

Nenadano, Lari se na kratko osmehnula sreća. Dobila je dom ali se vlasnici nisu dobro starali o njoj. Obolela je od teške kožne infekcije i oduzeta je od prvih vlasnika. Njena izgled i narav su joj obezbedili novi dom. Ali ni ta sreća nije dugo trajala.

tužna Lara

Novi vlasnici su je vratili. Nisu bili spremni na sve obaveze koje nosi držanje kućnog ljubimca. I Lara je opet bez doma. Kao i njene sestre – malena kao da svima smeta. Na njenom licu se vidi sva tuga i očaj koji su je pratili tokom kratkog života. Tako je i dobila ime – Tužna Lara.

tužna Lara

Ne propustite: MOMAK JE HEROJ: Spasao mačku iz čeljusti dva psa!

Danas ima oko pet meseci, vakcinisana je, sterilisana, obeležena. Druželjubiva je, neverovatno nežna i mila. Obožava decu i igračke. Potreban joj je dom kako bi dobila novo ime koje će oslikavati ljubav, sreću i doživotno prijateljstvo. Kako više ne bi bila tužna. Hoćemo li joj to omogućiti?

Izvor: Facebook Snezana Obradovic Candy

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSTRAVIČNO: Ovog psa su ubili lovci, evo šta im je poručio vlasnik
Sledeći tekstPRAVO ČUDO: Pas DIJEGO pronašao zarobljenog drugara i spasao ga od sigurne smrti

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime