Naslovna VESTI PSI KAI NEĆE MOĆI DA VIDI I ČUJE: Njegova tužna priča ostavlja bez...

KAI NEĆE MOĆI DA VIDI I ČUJE: Njegova tužna priča ostavlja bez daha!

0
poliven kiselinom

Početkom meseca pisali smo priču o preslatkom psu po imenu Kai i njegovoj tužnoj priči koja je potresla sve koji su pročitali tekst.

Podsetimo, volonteri Udruženja Beta iz tog grada slučajno su ga našli i naravno preuzeli brigu o njemu. Ipak tu nije kraj priče. Prema rečima očevidaca, pas je tumarao u tom kanalu izvesno vreme bez mogućnosti da nađe izlaz. Iako je delovalo kao da je samo dezorjentisan, situacija je zapravo bila mnogo gora. Kada su ga volonteri odveli kod veterinara, ustanovljeno je da je pas SLEP I GLUV, sa jako zapušenim nosem. Veterinar je na osnovu njegovog stanja zaključio da je nesrećni pas poliven nekom kiselinom, koja je i izazvala stanje u kojem se nalazi.

poliven kiselinom

POGLEDJATE I BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Volonterka udruženja Beta javila nam se sa novim podacima o njemu. Situacija je sledeća – On nije poliven kiselinom! Kai je bio na neurološkom pregledu. Njegovo stanje su mogle da izazovu tri stvari: kranijalna polineuropatija, infekcija bakterijom Listerija ili limfom, koji je najmanje verovatan. Uvođenje u opštu anesteziju može da se obori njegov imuni sistem, pa zato nije poželjno odmah raditi magnetnu rezonancu. Dobio je da pije Karsivan i Baktrim mesec dana, a veterinar se nada da će, ukoliko je infekcija, on dobro odreagovati na tu terapiju.

BUDI SE ŽIVOT: Rođena prva koala nakon velikih požara u Australiji

NEUTEŠNA: ostala bez vlasnika i bez dlake čeka u šinteraju! (VIDEO)

Za mesec dana treba da se odvede dovedemo na kontrolu i da uradi magnetnu i tada će se znati sve. Karsivan je preskup. Košta 8000 dinara za mesec dana lečenja. Tu je i Bactrim koji mora da se plati, plus magnetna rezonanca koja košta 300 evra.
On nikada neće moći da vidi, mada se čini da vidi siluete. Lepo jede. Predivan je sa drugim psima i za mesec dana će početi  da mu traže dom u kom bi uživao. Da ima pristup kući i izlazi napolje. On se odlično snalazi u prostoru. I spreman je da pruži puno ljubavi.

Ukoliko ste u mogućnosti, pomozite mu donacijom Udruženju Beta. Nadamo se da će Kai da se oporavi i nađe dom u kojem će konačno biti srećan. Srećno, mališa!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.