Naslovna VESTI PSI TUŽNA SUDBINA KUJE OLIVIJE IZ OBRENOVCA: Mesecima šetala ulicama sa zaglavljenom FLAŠOM...

TUŽNA SUDBINA KUJE OLIVIJE IZ OBRENOVCA: Mesecima šetala ulicama sa zaglavljenom FLAŠOM U USTIMA!

0
Tužna sudbina kuje petface

Tužna sudbina kuje Olivije iz Obrenovca potresla je sve ljubitelje životinja. Kako je objavio na svom Facebook profilu, Goran Samardžić je kujicu Oliviju pronašao 3. novembra, nakon dojave jedne sugrađanke.

– Zvala me je Nada i objasnila da u njenom kraju ima pas kome je nešto zaglavljeno u ustima i to dosta dug period. Odlazio sam pre par dana tamo, ali psa nismo našli. Raspitao sam se po kraju i svi viđaju psa dosta dugo, napisao je Goran!

Tužna sudbina kuje petface

Prema jednom izvoru, pas nosi flašu pa je ispušta,prema drugom jednom nosi u jednoj poziciji, drugi put drugačije, dok je treći izvor Goranu rekao da pas ima konzervu,…Ali, kako Goran kaže, svi su bili saglasni da to dugo traje, još od letos.

PROČITAJTE I:

PRAVDA ZA KEJTLIN: Uhapšen čovek koji je psu vezao njušku selotejpom!

-Danas sam se organizovao i uhvatio psa. Prvo nisam verovao kad sam ga ugledao, a potom sam saznao i da joj je TO neko zaglavio u usta. Isekao sam tu plastišnu flašu od ulja i video sam da je otvor dole napravljen oštrim i preciznim rezom. Ona sama nije mogla to napraviti i zagristi. Čep je bio zavrnut. Unutra je bilo taloga ulja, mulja i usmrdele vode. Verovatno je pila vodu iz bara, objasnio je Goran!

Tužna sudbina kuje petface

Gospođa Nada koja je Gorana pozvala u pomoć prethodno je davala kujici hranu, a prilazila je tek kada se ona skloni i uz pomoć pritiskanja flaše šapom, nekako  je jela sa strane!

Olivija je zbrinuta i rana je očišćena, a rendgen snimak pokazuje oštećenje kosti i infekciju kosti.

Tužna sudbina kuje petface

-Terapijom antibiotikom prvo će se smiriti infekcija i upala mekog tkiva. Ubrzo posle će se boriti sa infekcijom kosti i raditi rekonstrukcija. Čekamo rezultate biohemije, 4DX test pozitivan na anaplazmozu, to će dovicin srediti. Srećom nema srčanog crva, ali ima očne crve. Mene malo zabrinjava njeno psihološko stanje, zato što je istraumirana. Povučena je i potištena, što je i razumljivo, jer je dugo bila u stanju bola usled ovakvog čina, dodao je Goran.

I dalje ne možemo da poverujemo da joj je to neko NAMERNO URADIO! Želimo brz oporavak, Olivija!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.