Naslovna VESTI PSI UPOZORAVAMO: Ako ste na 6 od 10 tvrdnji odgovorili sa OVO SAM...

UPOZORAVAMO: Ako ste na 6 od 10 tvrdnji odgovorili sa OVO SAM JA – vi ste strastveni ljubitelj životinja!

0
tvrdnji petface

Ok, ok, znamo da vam ove tvdnje neće biti nikakva novost, jer zapravo da NE VOLITE ŽIVOTINJE ne biste ni čitali naš portal. Volite pse ili mace ili i pse i mace, volite neke neobične ljubimce kao što su ježevi, feretke, kunići,.. Nije ni važno koja vam je životinja omiljena, važno je da se prema njima odnosite sa mnogo ljubavi i poštovanja.

Međutim, na jednom sajtu se pojavio tekst o tome šta znači biti STRASTVENI LJUBITELJ ŽIVOTINJA 😉 Oni kažu da ako na 6 od 10 tvrdnji odogovorite sa OVO SAM JA – to je dovoljan znak da ste ili ćete postati najveći, ultimativni, najbolji ljubitelj životinja na svetu!

10 iritantnih načina na koje vam maca govori da vas voli: Ako zuri u vas ili viri dok ste u kupatilu!

1.Vaš krevet je – krevet za dvoje

Kad kažemo “dvoje” ne mislimo na vašeg partnera, već na ljubimca. Hteli ne hteli, ljubimac će uvek naći put do vaše postelje i zaspaće vam na krevetu, makar i kod vaših nogu.

tvrdnji petface

2.Vaš ljubimac ima profil na društvenim mrežama

Vašeg mezimca ionako svi znaju, a verovatno žele da gledaju i njegove snimke i fotografije ili čitaju o njegovim vragolijama. On je ipak jedna svetska faca 🙂

3.Vi ste dežurni ranoranilac

Onaj ko ima ljubimca zna da jutarnji rituali uključuju hranjenje ljubimca, čišćenje kaveza, posipa ili odlazak u šetnju ukoliko imate psa. Sve te nama male, a ljubimcima važne stvari, zahtevaju da za posao ili školu ustajete ranije nego vaše kolege koje nemaju ljubimca.

4.Vi otkazujete druženje sa prijateljima, jer je ljubimac bolestan

Prioriteti se moraju odrediti! Tačno je da ste se danima dogovarali da baš u subotu odete na ručak, ali vaš mališan se od jutros ne oseća dobro. Žao nam je drugari, ljubimac je uvek na prvom mestu!

tvrdnji petface

5.Partnera je izabrao ili bira vaš ljubimac

Vaša nova devojka ili dečko ne voli životinje – u redu, doviđenja! Ipak, ako vaš partner prihvati i vas i ljubimca, imajte razumevanja. Retke su osobe koje vole zagrljaje sa osobama čija je garderoba puna dlaka i ne miriše na parfem 😉

8 zakova da vas vaša mačka voli – na malo „neobičan“ način!

6.Kupili ste kremu za sunčanje

Topli dani su iz nas ali i pred nama, pa vam je dermatolog savetovao kremu sa zaštitnim faktorom. Kupili ste – za sebe, ali i za vašeg ljubimca, jer njegove šapice mogu izgoreti dok trčakara po vrelom asfaltu!

7.Ne zamerate ljubimcu kada uništi nešto u stanu

Iako vam stan ponekad izgleda kao da je na njega “pala bomba” nemojte se uzrujavati. Jastuk, papuče, nameštaj – sve su to zamenljive stvari. Vaš ljubimac nije!

tvrdnji petface

8.Pričate o njemu kao što drugi pričaju o deci

Svaka čast mladim roditeljima, ali da li su i oni svesni da priče o malim bebama i njihovim prvim nestašlucima uglavnom nisu zabavne ljudima koji nemaju decu. Ukoliko imate ljubimca, krenite u kontra-napad! Na anegdotu o detetu, uzvratite šalom na račun vašeg ljubimca 😀

9.Trošite puno para na ljubimca

Čak i kada dođe dan kada ćete shvatiti da je garderoba vašeg ljubimca skuplja od vaše, ili da vaš odlazak kod frizera košta manje nego grumer, nemojte brinuti! U redu, malo ste se zaneli i razrešili kesu, ali tako je to kada čovek nekog voli, ne razmišlja racionalno 😀

10.Udomili ste ili želite da udomite

Ok, nakon 9 šaljivih i urnebesnih tvrdnji – ovo je jedan od najznačanjijih načina d apokažete da VOLITE SVE ŽIVOTINJE PODJEDNAKO! U azilima je puno pasa i maca koje čekaju novog vlasnika, tako da nema potrebe da skupljate novac i štedite, jer za nula dinara možete dobiti novog drugara!

Pa hajde da čujemo – koliko od ovih 10 kriterijuma vi ispunjavate?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstRODE UGROŽENE: Rode ginu od struje na dalekovodima Srbije!
Sledeći tekstPas probudio sve ukućane i tako ih SPASAO OD KLIZIŠTA, koje im je odnelo kuću!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime