Naslovna VESTI PSI U CRNOJ GORI MUČILI PSA: Sipali mu pivo u usta i stavili...

U CRNOJ GORI MUČILI PSA: Sipali mu pivo u usta i stavili na Instagram maloletnice! (VIDEO)

0
u crnoj gori mučili psa petface

Nevladina organizacija “Prijatelji životinja Podgorica” podneće policiji prijavu protiv maloletne E.L. iz Kotora i još dve osobe koji se vide na video snimku objavljenom na društvenoj mreži instagram kako najverovatnije uličnom psu nasilno sipaju pivo u usta, prenosi portal CDM.

Kako se navodi iz ove NVO, pomenuti snimak je objavljen na instagram profilu, koji je navodno u vlasništvu maloletne E.L. iz Kotora, ali je odmah nakon što je preuzet i objavljen na društvenim mrežama, uz oštre kritike pratilaca, pomenuti profil uklonjen.

PROČITAJTE I:

ČOPOR PASA SPASAO BEBU: Žena je bacila bebu u odvod, a onda se pojavio ovaj čopor! (VIDEO)

ZASTRAŠUJUĆI SPORT: Za ubijanje polarnih medveda plaćaju i do 36.000 funti! (VIDEO)

NAJČEŠĆI PROBLEMI SA REPOM KOD PASA: Ako je vaš pas previše srećan, može lako da ugane rep!

-Takođe imamo saznanja da je otac maloletnice, inače policijski službenik, preko posrednika pretio licu koje je snimak sa instagram profila njegove ćerke podelilo na društvene mreže, dodaju oni, prenosi CDM.

Nevladina organizacija Prijatelji životinja Podgorica poziva Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru da pokrenu postupak protiv lica sa snimka, kao i protiv maloetnice koja je isti objavila na društvenim mrežama, a koja je inače pomenuti događaj snimala.

-Takođe poručujemo i ocu maloletnice, da umesto što koristeći položaj policijskog službenika preti osobama koje pokušavaju da stanu na put bezakonju i maloletničkoj delikvenciji, bolje neka tu energiju usmeri u vaspitanje svoje kćerke, poručuju oni.

Na samom kraju, kako ističu, očekuju od nadležnih organa da svoj posao odrade krajnje profesionalno, kako bi pomenute osobe shvatile težinu počinjenog dela i kako ne bi ni oni, a ni njihovi vršnjaci nikada više pokušali da ovako nešto ponove.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstREAKCIJA SPAŠENOG MEDE IZ POŽARA u Rusiji, obišla svet i naterala na suze sve koji su pogledali! (VIDEO)
Sledeći tekstUHVATI PRAVI TRENUTAK: Kad životinje pokažu nadljudsku snagu! (FOTO) (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime