Naslovna VESTI PSI U TRENUTKU IZGUBIO SVE: Čeka vlasnika na zgarištu kuće!

U TRENUTKU IZGUBIO SVE: Čeka vlasnika na zgarištu kuće!

0
pas čeka na zgarištu kuće

Psu po imenu Ddol je dosadašnji život bio bajka. Imao je dom pun ljubavi, porodicu koja ga je obožavala, sigurnost i udobnost. A onda je sudbina htela da u jednom trenutku izgubio sve.

pas čeka na zgarištu kuće

Za svega nekoliko minuta u njegovom životu se sve promenilo. Iznenadni požar je progutao celu kuću. Srećom, svi ukućani su preživeli ali Ddol je ostao na zgarištu sam.

Pročitajte i ovo: BESKRAJNA SREĆA – Spasen od davljenja, sada se smeje bez prestanka!

Zbunjen, usamljen i tužan ne želi da napusti zgarište, nadajući se da će ponovo videti čoveka kojeg voli. Svaki put kada neki automobil priđe ili prođe kraj spaljene kuće ovaj odani pas pojuri u nadi da će videti vlasnika.

pas čeka na zgarištu kuće

Novinari su pokušali da uđu u trag vlasniku. Posle potrage pronašli su ga u bolnici gde se oporavljao od zadobijenih opekotina. Kada su mu pokazali snimke na kojima se vidi kako Ddol čeka nesrećnom čoveku su krenule suze.

Pročitajte i ovo: STAN STRAVE I UŽASA: U stanu pronađeno više od 20 pasa u KATASTROFALNOM stanju

pas čeka na zgarištu kuće

Mnogi ljudi su dirljivo reagovali na ovu priču. Počeli su da dolaze na zgarište i pomažu Ddolu. Posle više pokušaja uspeli su da ga uhvate i prebace u veterinarsku ambulantu i prihvatilište. Ddol je bio povređen i dobio je odgovarajuću terapiju. Prikupili su neke preostale stvari i igračke iz ruševina kuće, vlasnikove predmete i delove odeće, napravili mu udobniji prostor za boravak i okružili ga dragim stvarima kako bi mu olakšali čekanje. I zaista, posle toga ovaj neverovatni pas je živnuo. Počeo je da jede i da se oseća mnogo bolje.

pas čeka na zgarištu kuće

Nedavno je vlasnik otpušten iz bolnice i sada je ovaj verni pas ponovo sa onim kojeg voli najviše na svetu. To će mu dati snage da zaboravi strahotu požara i dane samoće i nastavi svoj život u ljubavi koju je zaslužio.

Izvor:  animalzoo.ro

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBESKRAJNA SREĆA – Spasen od davljenja, sada se smeje bez prestanka!
Sledeći tekstNAJČISTIJA LJUBAV: Gorila provela svoje poslednje trenutke u zagrljaju čoveka koji ju je spasao kao bebu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime