Naslovna VESTI MAČKE U utorak, 10. marta, OVO mesto u Beogradu postaje RAJ ZA MAČKE!

U utorak, 10. marta, OVO mesto u Beogradu postaje RAJ ZA MAČKE!

0
revija macaka petface

Mnogo puta ste čitali i gledali o svetskim državama koje su delove svojih gradova pretvorile u raj za mačke. Od Japana, koje ima svoje ostrvo mačaka, do pojedinaca koje su svoje privatne stanove pretvorili u mačije kutke, mačke zaista uživaju veeeeliku popularnost širom sveta.
U utorak će se na ovu listu dopisati još jedno mesto – beogradski šoping mol DELTA CITY! Po peti put on će otvoriti vrata za SVE predstavnike krznenih lepotica. Dakle, sve one mačke koje vole da se druže, koje vole da poziraju, da dobiju poklone i postanu prave zvezde – sve one su pozvane na još jednu VELIKU REVIJU MAČAKA!
Ono što je važno za sve mačije predstavnike je da je SVE POTPUNO BESPLATNO. Besplatna je prijava, besplatno je učešće, kao i pokloni koje očekuju pobednike u mnogim zabavnim kategorijama. Kako ni u jednom segmentu životinjskog života NE PRAVIMO RAZLIKU pravo učešća u VELIKOJ REVIJI MAČAKA imaju baš sve mace – i one sa pedigreom, i one bez njega, i one koje su spašene iz azila ili sa ulica i one koje su rođene pod srećnom zvezdom. Ni starosnu granicu nemamo, jer Natural Trainer i ovog puta nagrađuje i mačke bebe i zgodne starice 😀 Za svakog imamo ponešto, a za sve mnogo dobre atmosfere!
Ne propustite priliku da uživate u danu koji je rezervisan SAMO ZA NJIH. Ovde nema pasa, nema ptica i ostalih mačijih „neprijatelja“. Ovog dana su one GLAVNE ZVEZDE.
Sve informacije oko učešća i prijava pogledajte na slici:
revija macaka petface

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZAISTA OPASAN PAS: Usvojen rotvajler spasio trudnu vlasnicu od provalnika!
Sledeći tekstBEOGRAD: Baka Olga (78) dva puta nedeljno putuje po dva sata kako bi obišla svog psa Dabu u Prihvatilištu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime