Naslovna VESTI PSI NEČUVENO: Ubacila je mačku kod RAZJARENOG PSA, mediji kažu da je mačka...

NEČUVENO: Ubacila je mačku kod RAZJARENOG PSA, mediji kažu da je mačka preminula! (VIDEO)

0
ubacila je macku petface

Više puta smo vam dokazali da psi i mačke ne moraju biti smrtni neprijatelji i da ih takve najčešće viđamo u filmovima, crtićima i pričama, prenosi Index.hr.

Ali neki psi jednostavno nisu socijalizovani dovoljno da bi se pokraj mačke ponašali normalno ili prema njoj bili prijateljski nastrojeni. Jedna australska kućna maca doživela je, nažalost, takav jedan scenario.

Najružniji deo priče je to što je u celu tu priču bila upletena devojka koja je uzela jadnu mačku i bacila je u svoje dvorište jer je mačka, navodno, danima uznemiravala njene pse. Tamo ju je, poprilično uzbuđen i neprijateljski raspoložen, dočekao pas koji je sve vreme režao. Prijatelj osumnjičene celi taj horor objavio je na društvenoj mreži uz rečenicu – “Opišite ovo!”

PROČITAJTE I:

HVATANJE PASA UZNEMIRILO JAVNOST – LEVIJATAN: “Privatnim i državnim šinterajima se mora stati na put!” (VIDEO)

PESMA O PSIMA NA NOVOM ALBUMU RIBLJE ČORBE: “Pasji život” – Čovek greši, bezgrešno je štene! (VIDEO)

OVO JE JEDAN OD NAJTUŽNIJIH TEKSTOVA: Trčaću nebeskim poljima, sada to mogu! (VIDEO)

Oglasila se i australska policija koja je rekla da je celi taj čin odvratan i da ne može shvatiti kako nekome tako nešto može biti predmet ismevanja. Dodao je kako je najteža kazna za ovakvo zlodelo pet godina zatvora plus plaćanje velike novčane kazne. 

Prema rečima novinara Daily Maila, počiniteljka dela se izvinila i nazvala svoj čin neoprostivim te je dodala kako mačka nije uginula, dok je drugi reporter obavestio o smrti jadne mačke.

U poslednje je vreme Australija na udaru zbog teških zlodela prema divljim životinjama, ali i kućnim ljubimcima. Borci za prava životinja nadaju se najtežim kaznama kako bi ovakve strahote što pre prestale. 

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.