Naslovna VESTI PSI NIKOLINA PIŠEK: Tri godine kako su joj komšije ubile psa – borba...

NIKOLINA PIŠEK: Tri godine kako su joj komšije ubile psa – borba za pravdu ne prestaje!

2
ubile psa petface

2013. godine Nikolini Pišek, voditeljki i pre svega velikom borcu za prava životinja, komšije su ubile psa! Kućnog ljubimca! Mlađi pas u ovom napadu je preživeo, dok je Tajson – nažalost – izgubio bitku sa životom. Od tog trenutka njena borba za pravdom ne prestaje!

ubile psa petface

Još tada je usledila tužba komšijama, Isajbegovićima, ocu i sinu, čiji su nemački ovčari napali njene ljubimce. Čini se da, nijednog trenutka, „vatra“ oko ovog slučaja nije stišala. Komšije, kako tvrdi Nikolina, ne prestaju da maltretiraju kako ostale pse tako i ljude.

Pročitajte još:
Nikolina Pišek brine o preko 25 pasa i apeluje: „Udomite nekog. Vaš najbolji prijatelj je samo poruku daleko od vas“!

– Teror obitelji Isajbegović u Travnom ne prestaje… Opet se dogodio još jedan napad njihovih pasa na nedužne prolaznike i vlasnike miroljubivih kućnih ljubimaca. Sada se može vidjeti otkud ta sva agresija, napisala je Nikolina na svom Facebook profilu!

ubile psa petface
Elizabet Tejlor koju je Nikolina udomila!

Kako je još tada saznala porodica Isajbegović uzgaja pse u garaži na toj adresi i to u prikolici, a veterinarska inspekcija tada “nije uvidjela nikakve nepravilnosti”.

– Mislim da nepravilnost nije niti desetak (posvjedočenih) napada na pse i vlasnike, a ima ih i više – od toga jedan sa smrtnim ishodom. Nažalost, u pitanju je bio moj pas. Zarekla sam se da ću ih iseliti, cijelu obitelj, i ne odustajem, napisala je Nikolina.

ubile psa petface

Iako sudski prces traje pune dve godine, Pišekova kaže da loše namere komšija koje su joj ubile psa ne prestaju. Tako su, kako je napisala, počeli da „maltretiraju“ i njene prijatelje!

Pročitajte još:
Najpoznatiji hrvatski bokser platio celokupne troškove operacije upucanog psa Olija!

– Molim izvjesnog A.I. da prestane maltretirati moje prijatelje i poznanike koji me podržavaju i koji isto kao i ja smatraju da takve osobe moraju biti zakonski gonjene. Naime, dotični je u društvu jednog “pomagača” upravo, prije nepunih sat vremena napao osobu čiji identitet neću napisati. Verbalno i uz fizičku prijetnju pred sedam, osam uzasnutih svjedoka u trgovini. Zašto? Zato sto mi je ta osoba pružila javnu podršku i što smatra da neciviliziranim zlostavljačima i prekršiteljima zakona, nema mjesta u našem društvu, napisala je Nikolina.

ubile psa petface

Nikolina ne odustaje i veruje da će sudija presuditi u korist nje i svih onih vlasnika i ljubitelja životinja, koji su žrtve pomenute porodice.

Nadamo se da će ovaj slučaj dobiti epilog kakav svi priželjkujemo, jer se zlostavljačima mora stati na put!

Foto: Facebook//NikolinaPisek

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstGALERIJA: Ovaj fotograf je zavirio u dušu životinja!
Sledeći tekstLESKOVAC: Potrebna pomoć za kuce – pretrpele udarce automobila, kamenje,..!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime