Naslovna VESTI PSI POTRAGA: Ubio psa, pa se hvalio na Facebook-u. Oglasio se i ministar...

POTRAGA: Ubio psa, pa se hvalio na Facebook-u. Oglasio se i ministar Stefanović!

6
Ubio psa petface

Ubio psa: Još jedan slučaj zlostavljanja životinja u ovim trenucima širi se društvenim mrežama. Naime, korisnik Tvitera pod nikom @chivijashitza, Sanja, postavila je fotografiju dečka koji se na Facebook-u hvalio da je ubio psa.

Uz opis „Napo me decko, je*o sam mu kewu. :p“, korisnik mreže Facebook postavio je fotografiju na kojoj on pozira pored psa sa krvavom glavom.

Ubrzo nakon postavljanja fotografije, društvenim mrežama je počeo da kruži apel da se mladić prijavi policiji ukoliko ga neko prepozna.

Na fotografiju je odreagovao i ministar policije Nebojša Stefanović, koji je potvrdio da je slučaj dodeljen Policijskoj upravi Novi Sad.

Ubio psa petface– Poštovani gospodine Tomiću, hvala Vam na informaciji. Po predmetu će postupiti PU Novi Sad, napisao je ministar Nebojša Stefanović na svom Tviter profilu.

Da li će i ovaj slučaj nasilja nad životinjama otići u zaborav bez ikakve kazne počinioca,…?!?!

ŠERUJTE, POMOZITE DA SE DEČKO PRONAĐE!

Foto: Tviter

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

6 KOMENTARA

  1. Pre nesto manje manje od dve godine Veterina Beograd je nakon sterilizacije vratila na lokaciju psa! Licno sam ga predao i nakon 7.dana preuzeo u ulici Milana Uzelca ispred broja 23.Preuzeo sam ga u petak a vec sutradan u 11.casova na istom mestu je ubijen iz vazdusne puske jer je dijabola probila kljucne delove organizma ! Na Veterinarskom fakultetu je uradjena autopsija koju sam platio tada 5.000.dinara i ciji zakljucak sam dostavio PU ZEMUN sa krivicnom prijavom ! Iako imamo sumnje na lice, nista nije od tada uradjeno da se rasvetli zlocin i ubica kazni ! U Americi bi za ovaj zlocin dobio 10.godina robije ! Podsetio bih ministra da bi trebao i u ovom slucaju reagovati i da se rasveti slucaj ! Ako bude tako verovacu vise da smo na pravom putu, Tomislav Krantic, aktivista za prava zivotinja/facebook

  2. Ovo bi stvarno trebali kazniti tako de se vise ne ponovo jel ovo dete ili vec moster neko ce ga Ipak prepoznati i treba mi objaviti sliku tako da svi vide koji je debil.

    • Volela bih da me neko demantuje, ali pretpostavljam da se, na kraju, nije dogodilo ama baš ništa u smislu kazne za zločin ovog psihopate. Jadno je ovo društvo, sa ovako jalovim sistemom.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.