Naslovna VESTI PSI UBISTVA PASA NA JUGU SRBIJE: Pronađena tri psa sa PROSTRELNIM RANAMA blizu...

UBISTVA PASA NA JUGU SRBIJE: Pronađena tri psa sa PROSTRELNIM RANAMA blizu prihvatilišta! (VIDEO)

0
ubistva pasa na jugu petface

Tela 3 psa u blizini prihvatilišta za pse u Turekovcu pronašli su radnici ovog preduzeća, potvrđuje direktor Komunalca Vladimir Sinadinović. Psi nisu bili čipovani, kaže on, a radnici su ih pronašli u zgradi obližnje napuštene fabrike, pišu Južne vesti.

Mrtve životinje radnici Prihvatilišta za pse pronašli su danas u jutarnjim satima, a Sinadinović kaže da su o svemu obavestili i policiju.

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

-Životinje su pronađene u napuštenoj fabrici u blizini, nisu čipovane, te ne možemo da tvrdimo da su bile u azilu. Svakako smo o svemu obavestili i policiju, kaže on, prenose Južne vesti.

Životinje su pronađene sa prostrelnim ranama, te se sumnja da je na njih pucano iz puške.

Inače, Prihvatilište za pse u Turekovcu zbrinjava životinje od 2008. godine i tu je trenutno smešteno oko 200 pasa, a isti broj pasa boravi i u novootvorenom azilu kod Željkovca.

ards kod pasa petface

Nadomak Leskovca prošle godine je otvoren azil za napuštene životinje. Prostorije azila imaju ukupno 360 kvadrata, a trenutno je u njemu smešteno oko 200 pasa. U izgradnju azila uloženo je oko 19 miliona dinara.

Iako je početak rada novog azila, koji se nalazi u blizini regionalne deponije Željkovac, najavljivan za kraj 2017. godine, na početak rada u uslovima pogodnim za životinje čekalo se zbog uvođenja vodovodnog sistema.

Azil je, kaže direktor JKP Komunalac Vladimir Sinadinović, konačno dobio vodovodni sistem, čime je obezbeđen bezbedan i adekvatan smeštaj za pse.

Tužno…

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.