Naslovna VESTI UDARAC ZA SLOBODU: Majmun razbio staklo u Zoo vrtu kako bi se...

UDARAC ZA SLOBODU: Majmun razbio staklo u Zoo vrtu kako bi se oslobodio! (VIDEO)

0
udarac za slobodu petface

Kada su rekli da je “Planeta majmuna” fikcija, očigledno nisu bili u pravu. Znamo dobro da su majmuni veoma inteligentne životinje, i ovaj primer nas još više uverava u to. Majmuni su shvatili da moraju pobeći iz zoološkog vrta i za to su pronašli način. “U slučaju opasnosti razbiti staklo”.

Posetioci Zoološkog vrta u centralnoj Kini bili su svedoci prizora, jedan majmun je uzeo kamen i lupao po zaštitnom staklu svog kaveza dok ga nije razbio. 

PROČITAJTE I:

“TATA ULOVIO BAMBI”: Postavljena fotografija deteta sa UBIJENIM LANETOM! (VIDEO)

LJUBAVNOJ PRIČI DOŠAO KRAJ: Klepetan se VIŠE NIKADA NEĆE VRATITI svojoj Malenoj! (VIDEO)

HVALA TI DOBRI ČOVEČE: Ovaj sveštenik iz Brazila nesebično POMAŽE PSIMA SA ULICE! (VIDEO)

Jedan turista, gospodin Vang, rekao je da je primetio majmuna kako je naoštrio kamen pre nego što je njime počeo da udara u staklo. Da li je to majmun uradio namerno ili je zaista bio iznenađen ishodom, to ne može niko da potvrdi.

Međutim, radnici u ovom zoološkom vrtu su objasnili da je ovaj majmun dosta napredniji od ostalih koje imaju i da on zna da se služi oruđem za lomljenje oraha i još nekim drugim spravama. Takođe su rekli da je na kavezu kaljeno staklo i da majmun svakako ne bi mogao da ga probije. 

Ove životinje su zadivljujuće, i možda su zaista pokušale da izađu iz kaveza u koji su zatočeni samo zato da bi ih ljudi gledali i fotografisali se sa njima ili samo njih. 

Ne možemo znati, ali ovo je svakako bio UDARAC ZA SLOBODU! 

petface viber

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.