Naslovna VESTI PSI ODLIČNA AKCIJA: Udomi psa – osvoji besplatan tretman kod frizera!

ODLIČNA AKCIJA: Udomi psa – osvoji besplatan tretman kod frizera!

1
udomi psa petface

Udomi psa i osvoji besplatan tretman kod frizera – možda vam na prvo čitanje zvuči nemoguće, ali je u „Pet palace“ sve spremno za početak ove akcije! Naime, pričali smo sa Markom iz ovog beogradskog salona, a sve povodom ove sjajne akcije koju su osmislili.

-U želji da pomognemo svim onim psima koji nisu imali sreće da dobiju svoj dom i porodicu, odlučili smo da povodom prvog rođendana našeg salona za pse, pomognemo koliko možemo. Svakome ko udomi psa od 1. jula 2015. godine, „Pet Palace“ poklanja full tretman, rekao nam je Marko.

udomi psa petface

Dakle, svako ko se odluči da učini dobro delo, nekom nesrećnom biću pruži dom i udomi psa, od ovog beogradskog salona dobiće pravi ugođaj za svog novog prijatelja – kupanje, šišanje sa feniranjem i oblikovanjem dlake, izbrijavanje higijenske zone, sređivanje ušiju i noktiju.

Kako nam kaže ovaj skromni Beograđanin, malim gestom želeli su da podstaknu udomljavanje napuštenih životinja.

– Nadamo se da ćemo ovim malim gestom ubediti bar nekog ljubitelja životinja da udomi psa i omogući mu lep život kakav svaki pas zaslužuje. Nikakva posebna procedura kod nas neće biti neophodna – dovoljno je da udomitelj ponese ugovor o udomljavanju psa i da zakaže unapred tretman. To je sve, rekao nam je Makro.

udomi psa petface

Akcija obuhvata ljude sa teritorije cele Srbije, ali kako kaže Marko pretpostavka je da će većina doći iz Beograda, obzirom da nažalost prevoz iz ostalih delova zemlje nije obezbeđen. Međutim, ko god dođe, iz bilo kog mesta u Srbiji – dobrodošao je!

-Još uvek ne znamo kada je završetak akcije, nismo ni razmišljali u tom pravcu. Kada bi bila uspešna akcija, to bi za nas bio najveći uspeh, a rok nije ni bitan, kaže nam Marko.

Salon Pet Palace se nalazi u beogradskom naselju Banovo Brdo, a sve informacije u vezi sa uslugama ili ove akcije mžete dobiti pozivom na broj telefona 062 8618875.

Drago nam je da možemo da svedočima ovako divnim, humanim i sjajnim ljudima kao što je Marko. Dakle, osim što ćete spasiti jedan život, dobićete i nagradu za svoje divno delo!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA SE NAJEŽIŠ: Fotografije plesača kojima se ilustruje patnja zarobljenih pasa!
Sledeći tekstPet elegancija: Karta na koju se i ovog leta igra!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime