Naslovna VESTI PSI SVI MOŽEMO: Njih dve su sestre bliznakinje, slepe su i upravo su...

SVI MOŽEMO: Njih dve su sestre bliznakinje, slepe su i upravo su UDOMILE PSA!

1
UDOMILE PSA petface

Tiana i Džiana su sestre bliznakinje koje su upravo UDOMILE PSA po imenu Karmela. U ovoj priči ne bi bilo ničeg toooliko posebnog da ove dve sestre nisu slepe, kada im je sa oko 5 godina dijagnostikovan glaukom. Jedina želja bila im je da imaju ljubimca! I to ne bilo kakvog. Želele su ljubimca sa posebnim potrebama!

Za svoju želju imale su jasno objašnjenje:

– Zato što se ja razlikujem od ostale dece u školi. Jedino ja hodam sa štapom. Zato sam želela psa sa posebnim potrebama. Jer on zna kako je to biti drugačiji, rekla je Tiana, desetogodišnja devojčica.

Pročitajte još:
Liza, Pas „neobičnog izgleda“, pronašla je savršeni dom – ZAUVEK!

UDOMILE PSA petface

Za ispunjenje njihove želje, „kriva“ je mama koja im je pronašla baš takvog ljubimca. Napuštena ženka pit bula, Karmela, život je provela u malom kavezu zbog čega su joj prednje noge i kičma defotmisani.

Pročitajte još:
SAVRŠENO: Pas koji surfuje ispunio je san dvema sestrama koje boluju od teške bolesti!

Ženkica je ubrzo shvatila da joj se sreća osmehnula, pa je želela odmah da pokaže svoju zahvalnost. Tako je Tiani postala najbolja drugarica koja joj pomaže da se oslobodi strahova, jer ova desetogodišnjakinja pati od anksioznosti. I za drugu sestru je tu. Džijana, druga bliznakinja, jako retko je govorila, a sada ne može da prestane da priča koliko je uzbuđena zbog novogodišnjeg poklona koji je dobila!

UDOMILE PSA petface

Devojčice su za lokalne medije izjavile:

– Želimo da svi znaju da smo UDOMILE PSA koji nije invalid. On je samo drugačiji od ostalih, baš kao i mi. Presrećne smo!

A nas ste rasplakale 😉

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.