Naslovna Komercijalna grupa OVO JE DAN ODLUKE: Ako se razmišljaš – sada je pravo vreme...

OVO JE DAN ODLUKE: Ako se razmišljaš – sada je pravo vreme da UDOMIŠ!

0
UDOMIŠ petface

Ako imaju odgovarajući smeštaj i sklonište, obezbeđenu hranu i vodu, ako su zdrave i ako se kreću po potrebi – životinje će izdržati zimu. Ali, sigurni smo da prva pomisao na životinje i zimu NIJE BAŠ ova slika. Pre ćemo se setiti svih onih milih kuca i maca koje u ovim trenucima nemaju gde da se sklone, nemaju čime da se ogrnu, ne znaju da li će dočekati proleće.

Zašto je pas idealan kućni ljubimac?

Ako ste se ikada razmišljali da li da udomite jednu kucu ili macu – mislimo da je OVO PRAVI ČAS ZA DONOŠENJE TAKVE ODLUKE!

UDOMIŠ petface

Zašto? Prvo i osnovno – spasićete nečiji život. Ima li lepšeg osećaja? Gledaćete u te zahvalne oči dugi niz godine, gledaćete u to mahanje repa, slušaćete to zahvalno mrnjauuu celoga života. Uostalom, ljubav koju će vam zauzvrat dati, NEPROCENJIVA JE.

DIRLJIVO: Ovo su najveće transformacije napuštenih pasa!

Dovoljno je da izađete na ulicu i posetite obližnji azil. Tamo je nažalost mnogo onih koji čekaju vašu odluku – da udomite!

UDOMIŠ petface

Zašto JOŠ? Originalni su, da ne kažemo unikatni 😉 Skoro da ne postoje dva ista mešanca, a svi su toliko neodoljivi da je odluka KOG udomiti, teška, priznajemo!

Uvek su i ODMAH dostupni! Ne morate čekati danima i mesecima da vam stigne vaš novi najbolji prijatelj. Možete ga dobiti za nekoliko mi minuta – koliko vam je potrebno da navučete kapu, šal i rukavice i izađete napolje!

Koji je vaš razlog?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.