Naslovna VESTI PSI UDOMITELJ GA VRAĆA JER NE NAPADA LJUDE! Sramna odluka!

UDOMITELJ GA VRAĆA JER NE NAPADA LJUDE! Sramna odluka!

0

Ovaj pas je pronađen na Zrenjaninskom putu. Bio je vidno dezorijentisan… Izleteo je na put, jedva je sprečena tragedija… Ženi pred čiji je automobil iskočio pomogao je čovek daga pokupe izbrinu. Odvežen je u privremeni smeštaj,pružena mu je sva potrebna nega, njegovo stanje se izuzetno poboljšalo.

Nakon dva meseca provedena u malom boksu, pas je konačno udomljen. Svi su mislili da je ovo priča koja je imala srećan završetak, međutim… Nakon samo dva dana, čovek koji je odlučio da ga udomi, poželeo je da ga se reši. Mi vam u celosti prenosimo razgovor žene koja ga je spasila i dotičnog “gospodina”, koji je imao nameru da mu pas služi kako bi plašio ljude!

Na početku ove prepiske, bilo je naznaka da će se “gospodin” ipak predomisliti, ali to se ipak nije desilo! Prepiska se nastavila, u ovom pravcu.

ODBILA DA PREGLEDA PSA JER NIJE VLASNIČKI! Skandalozno ponašanje veterinarke!

TROVAČ PONOVO NA DELU! Otrovani psi u naselju Kotež 2 u Pančevu!

Kao da on u stvari želi agresivnog psa! Njemu smeta to što pas juri vrapce, a ne stavlja prst na čelo i očigledno ne rezonuje stvari na ispravan način. Svakom ljubimcu se treba posvetiti, pogotovo mladom psu. Treba ga učiti, usmeriti. Ne, on je rešio da ga pošalje u AZIL! On psu daje 10 dana! Pa da li je moguće da je neko toliko bezosećajan?!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Iako pomislimo da nas više ništa ne može iznenaditi, mi neprestano ostajemo začuđeni kada naiđemo na ovakav slučaj! Ovaj čovek očigledno nije svestan svoje nesvesti, kao ni toga čemu ljubimci služe – oni nisu tu da bi skakali na svakoga, lajali na ljude i plašili ih, eć su tu da obostrano ulepšamo život jedni drugima, uz puno ljubavi!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstODBILA DA PREGLEDA PSA JER NIJE VLASNIČKI! Skandalozno ponašanje veterinarke!
Sledeći tekstŽIVOT JOJ ZAVISI OD NAS: Žuta nema vremena, njen sat otkucava!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime