Naslovna VESTI PSI SUPER KAMPANJA: “IKEA” uz nameštaj, udomljava napuštene pse!

SUPER KAMPANJA: “IKEA” uz nameštaj, udomljava napuštene pse!

0
udomljava petface

U Singapuru na hiljade napuštenih pasa čeka svoj novi dom. Za mnoge od njih, ovo čekanje traje zauvek!

Uzimajući u obzir ove strašne činjenice, jedna od najpoznatijih svetskih kompanija “IKEA”, došla je na sjajnu ideju! Zajedno sa dva skloništa za životinje, započeli su projekat “Home for Hope” i tako udomljava napuštene pse!

udomljava petface

– Nameštaj čini životni prostor udobnim, ali ništa ne doprinosi atmosferi u domu poput krznenog prijatelja, rekli su predstavnici ove švedske kompanije.

Imajući to u vidu, svi psi iz lokalnog azila za životinje (Animal Lovers League Shelter) kojima je potreban novi vlasnik, fotografisani su i potom odštampani. Ovakvi primeri pasa od papira u prirodnoj veličini našli su svoje mesto pored trpezarijskih stolica, pored kreveta ili u kuhinji.

udomljava petface

Svaki pas oko vrata ima okačen QR kod. Ukoliko se nekome dopadne pas i poželi da ga udomi, dovoljno je da svojim mobilnim telefonom skenira kod, a aplikacija će odvesti do web stranice sa formularom za udomljavanje, gde se nalazi biografija svakog psa.

– Pomislili smo da bi to bio odličan način da pokažemo ljudima kako bi im dom izgledao sa ljubimcem. Prvih šest životinja koje su se na ovaj način predstavile javnosti udomljene su iz singapurskog skloništa, a uskoro stižu i novi “odštampani” psi, rekli su iz “IKEE”.

FEEEEEENOMENALNO!

Pogledjate kako je izgledala kampanja u smaoj pripremi 🙂

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.