Naslovna VESTI PSI UDOMLJAVAJU SE PSI IZ AZILA DOBRA NADA! Nakon smrti vlasnika ostalo je...

UDOMLJAVAJU SE PSI IZ AZILA DOBRA NADA! Nakon smrti vlasnika ostalo je 80 pasa i 30 maca!

0

Pre 18 godina, prijatelji, Boka Laslo i Snežana Zelenika , svoju veliku ljubav prema životinjama pretočili su u jedan divan poduhvat koji je tada delovao nemoguć, ali sa godinama sve veći – ovo dvoje prijatelja počeli su da spašavaju napuštene, bolesne, povređene i invalidne pse i mačke sa ulica Novog Sada.

Tada su mogućnosti bile takve, teške, ali bez obzira na to, oni nisu odustali od životinja, te su ih dovodili kod sebe u kuću, neke kod Snežane, neke kod Boka Lasla. Lečili su ih, sterilisali, vakcinisali, čipovali, hranili i negovali uz puno ljubavi. Nisu tražili ničiju pomoć, jer je to bilo neko srećnije vreme u Srbiji i sve su finansirali sami, od svog poštenog rada.

KAKVA VEST: Kompanija PLAĆA zaposlenima da udome napuštene životinje!

Broj napuštenih životinja je rastao, a kako su sami nekada pričali, prostora je bilo sve manje, te su se odlučili da naprave posebno mesto gde će držate sve napuštene životinje. I tada njihova priča počinje…

Ni sami ne znaju koji je broj životinja prošao kroz njihovo prihvatilište. Njihova humanost je bila dobro poznata svima, a o njihovim velikim srcima se nadaleko pričalo! Naš portal je uvek imao divnu saradnju sa njima. Davne 2015. godine, prihvatilište Dobra Nada dobilo je pola tone FRISKIES HRANE!

STERILIZACIJA: Zašto vlasnici ljubimaca beže od nje a onda kukaju kada ugledaju napuštene pse i mačke?!

Nažalost, Boka Laslo je preminuo, a iza njega je ostalo oko 80 pasa i 30 mačeta… Kako su i sami naveli, sada kada su izgubili svog voljenog Lasla, traže topli dom i nekoga ko će im, nadamo se, pružiti isto toliko pažnje i ljubavi.

– Molim vas da se organizujemo i delimo objavu da se psi iz azila Dobra Nada u N. Sadu udomljavaju. Vlasnik je preminuo i iza njega je ostalo oko 80 pasa i 30 maca. Idite na stranicu Dobre Nade, odaberite sebi ljubimca kojeg ćete voleti, maziti i paziti i pružiti mu najbolji mogući dom pun ljubavi i pažnje sada kada su izgubili svog najvoljenijeg Lasla, vlasnika azila i pate. Svi psi su vakcinisani, čipovani, sterilisani i druželjubivi. Odaberite sebi najboljeg drugara. Kontakt Snežana Zelenika ili idite na stranicu Dobra Nada/Good hope.

Nakon toliko divnih gestova, dela, truda i rada, smatramo da Laslo zaslužuje da se o njegovim štićenicima brinemo na najbolji mogući način! Verujemo da je puno vas koji razmišljate o ljubimcu, i evo idealne prilike! Udomite i usrećite i njega i vas!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUŽASNO PONAŠANJE UNIFORMISANOG LICA: Evo kako se zagrebački policajac ponaša prema životinjama! (FOTO)
Sledeći tekstU NJIHOVIM OČIMA SE VIDI SVA TUGA SVETA! Psi u AZILU žude za domom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime