Naslovna VESTI PSI Kampanja UDOMLJAVANJE JE FORA: Na more ili u planine sa psom –...

Kampanja UDOMLJAVANJE JE FORA: Na more ili u planine sa psom – zabavnije je!

0
UDOMLJAVANJE petface

UDOMLJAVANJE JE FORA – tako glasi sada već tradicionalna kampanja koju sa lokalnim azilom i udruženjem „Prijatelji životinja“ sprovodi Grad Zagreb, svakog leta!

Naime, sa letom nam stižu i godišnji odmori, što je ujedno i tema akcije UDOMLJAVANJE JE FORA, koja će se održati u subotu, 10. juna, od 9 do 15 sati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu.

UDOMLJAVANJE petface

– Svi razmišljamo kako ćemo i gdje provesti svoje godišnje odmore, a znamo da je odmor je uvijek zabavniji u dobrom društvu. Sada je pravo vrijeme za odlazak u sklonište ili neku od udruga za zaštitu životinja i udomljenje prijatelja koji s vama može na kupanje ili planinarenje, rekli su nam iz udruženja „Prijatelji životinja“.

ISTORIJSKA POBEDA KOMŠIJA: Hrvatska zvanično proglasila Zakon – nema ubijanja pasa!

Hrvatska se može pohvaliti sve većim brojem plaža za pse, hotela i privatnih smeštaja koji primaju kućne ljubimce, a psi sigurno više vole provoditi vreme na moru nego u boksu.

– I njima je vreme za godišnji odmor – odmor od napuštanja, nebrige i nerazumevanja. Ako i ne idete na more, u skloništima za napuštene životinje pronaći ćete psa koji će vas tješiti ili s vama provesti ludo ljeto negdje u prirodi i u dugim šetnjama, dodali su!

UDOMLJAVANJE petface

Više informacija o kampanji UDOMLJAVANJE JE FORA i raznim načinima pomoći napuštenim životinjama dobićete na informativnom štandu, gde će biti i neki od pasa koji čekaju svoj dom.

Inače, i ovog leta azil Dumovec pokreće akciju Kupanac u Dumovcu, kojom žele da psima nabave male, pristupačne plastične bazene, u kojima će se moći rashladiti tokom letnjih meseci. Svako može bilo kojem skloništu pomoći nabavkom bazena (može poslužiti i bazen za decu u obliku školjke) koji se može kupiti u prodavnicama sa dečjom opremom. 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSCENA KOJA SLAMA SRCA: Štene ostavljeno u sportskoj torbi na putu za Čačak!
Sledeći tekstZA ONE BEZ DOMA: U subotu sa psom na žurku i donesite POKLON za napuštene pse!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime