Naslovna VESTI PSI VETERINA BEOGRAD: „Beatris, pas iz požara, je KONAČNO spremna za udomljavanje“!

VETERINA BEOGRAD: „Beatris, pas iz požara, je KONAČNO spremna za udomljavanje“!

0
Beatris udomljavanje petface

Beatris je spremna za udomljavanje! Ovo je bila poruka koja je u našu redakciju stigla ovog jutra! Naime, kako smo i do sada prve i validne informacije  dobijali „sa lica mesta“, od gospođe Jasmine iz „Veterine Beograd“, potvrđeno nam je da je trenutka za udomljavanje Beatris došlo!

– Nakon više od dva meseca provedenih u JKP „Veterina Beograd“ i završenih svih pravnih procedura ispunjeni su uslovi da Betaris uđe u program usvajanja i pronađe svoj novi dom, rekli su iz „Veterine Beograd“.

Pročitajte još:
Pitali ste nas šta je sa psom iz požara! Evo gde se ona nalazi!

Beatris udomljavanje petface

U nju su se, kažu, svi zaljubili 😉 Sve vreme oporavka, pas koji je jedini preživeo nesrećni slučaj, bio je u direkciji „Veterine Beograd“, svakodnevno se družila sa zaposlenima, pa će rastanak sa njom svima teško pasti! Kako kaže direktor, ona je postala sastavni deo „Veterine Beograd“ i nije čudo što rastanak neće biti lak. Ipak se nadaju da će se i dalje družiti i moći da je posećuju u novom domu.

– Betaris je dobrog zdravstvenog stanja, nakon obavljenih hirurških intervencija i ostalih zdravstvenih tretmana, a o odabiru novog vlasnika odlučivaće tročlana Komisija sastavljena od zaposlenih. Na izbor će uticati uslovi koji je potrebno da novi vlasnik ispuni. Udomitelj treba da bude osoba u čijem je domu najveći deo dana prisutan neko od članova porodice.

Beatris udomljavanje petfaceBeatris udomljavanje petface

Takođe osobe koje nemaju ljubimca imaće prednost, ali će se u obzir uzimati i kandidati koji već imaju pse. Ono što je jedan od uslova jesu i redovni i stabilni prihodi, kao i vlasništvo nad nekretninom. Betin novi vlasnik trebalo bi da živi u kući sa dvorištem ili u stanu koji ima izlaz na zelenu površinu, ali to nije od presudnog značaja ukoliko se ustanovi da novi vlasnik ispunjava sve ostale uslove, rekli su oni.

Pročitajte još:
VETERINA BEOGRAD: Pas iz požara, Beatris, ponovo jede i pije!

Dakle, čuli ste. Ukoliko ste vi jedni od ljudi koji su odmah nakon požara želeli da udomite ovog preslatkog psa – ovo je divna vest za vas 🙂

Rok za prijavu je 7 dana, a svi zainteresovani koji bi želeli da je udome i ispunjavanju uslove za udomljavanje, mogu da se jave na mail jkp@veterinabeograd.rs, a članovi Komisije će ih kontaktirati.

I da ne zaboravimo – ono što se zaposleni u „Veterini Beograd“ nadaju je da ćete im omogućiti da „zadrže kontakt“ sa svojom miljenicom, Beti 😉

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstOvaj neuhranjeni pas je imao zloćudne tumore po celom telu, a danas on izgleda neprepoznatljivo!
Sledeći tekstPRETUŽNO: Ostavila je svog psa u automobilu na preko 30 stepeni čitavih 5 SATI, a on je na kraju preminuo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime