Naslovna VESTI PSI KRALJICA ELIZABETA NEUTEŠNA: Uginuo pas Holi u svojoj 13.godini!

KRALJICA ELIZABETA NEUTEŠNA: Uginuo pas Holi u svojoj 13.godini!

0
Uginuo petface

Od 1945. britanska kraljica Elizabeta imala je više od 30 korgija i većina njih su bili potomci psa Suzan, koju je kraljica dobila za svoj 18. rođendan od roditelja. Međutim, vrlo uznemirena kraljica je morala da donese bolnu odluku i uspava svog voljenog ljubimca, Holija.

Kako prenosi „Daily Mail“, kraljica je ovu odluku donela jer je Holi bila stara i bolesna, pa je bilo mučno i gledati je!

Uginuo petface

Kraljičin verni pratilac, koji je bio glavni među plemićkim psima, biće sahranjen na mestu koje kraljica može da vidi sa prozora njene sobe za slikanje, a na grobnom mestu biće postavljen i kameni spomenik, kako i priliči.

TUŽNA VEST: Uginuo Mange, pas, pratilac Jovana Memedovića!

Uginuo petface

Inače, za one neupućene, kraljica više od sedam decenija uživa u društvu pasa rase korgi! Sada joj je ostao samo jedan, po imenu Vilov, koji takođe ima 13 godina. Od 1945. kraljica je imala više od 30 korgija, a bivši batler izjavio je da je u jednom trenutku, u kraljičinoj dnevnoj sobi bilo 13 korgija!

Medved uginuo od tuge, kada je i njegova medvedica uginula nakon 20 godina „braka“!

Uginuo petface

Osim Vilova, kraljica ima još dva psa – Vulkana i Kendi – a sva četiri psa su bila fotografisana sa njom za zvaničan portret u znak obeležavanja njenog 90. rodendana!

Uginuo petface

Holi je rase velški korgi pembrok, koja stari šest puta brže od ljudi. To znači da je Holi imala 81 jednu godinu, što je čini devet godina mlađom od njene kraljevske vlasnice!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRELEPI DIVLJI KONJI SUVE PLANINE: Sve ih je manje, jer ih lovokradice hvataju i prave od njih meso!
Sledeći tekstMarfi i Lili su zamalo završili pod točkovima kamiona, a DANAS zdravi TRAŽE DOM!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime