Naslovna VESTI PSI UGLEDAJMO SE NA OVE LJUDE – Napravili kućice za napuštene pse i...

UGLEDAJMO SE NA OVE LJUDE – Napravili kućice za napuštene pse i brinu o njima na svom radnom mestu.

0
ugledajmo se na ove ljude

Kod nas je leto i vladaju velike vrućine. Ali na drugoj strani sveta hladnoće su postale nepodnošljive. Život je svima težak, posebno uličnim psima kojima je gotovo nemoguće da pronađu sklonište od hladnoće. Srećom, postoje ljudi koji su spremni da se potrude kako bi pomogli baš takvim psima.

ugledajmo se na ove ljude

Četiri ulična psa su našli ljubav i utočište na jednoj benzinskoj pumpi u gradu Tubarao u Brazilu. Jabuticaba, Rodela, Sorriso i Zeca se već četiri godine pojavljuju u ovoj oblasti a Kludio i njegove kolege zaposleni na ovoj benzinskoj pumpi se brinu o njima. Ali ne samo o njima. Vrata ove pumpe su otvorena za sve ulične pse koji naiđu i kojima je potrebna pomoć.

Pročitajte i ovo: „EDUKACIJA“ NA TELEVIZIJAMA (NI)JE URODILA PLODOM: Identikovani maloletnici odgovorni za jeziv zločin u Srbobranu

U početku, klaudio i njegove kolege su sami doneli ćebad i kutije za ovakve pse. Vrlo brzo, menadžment kompanije za koju su radili se priključio i napravljene su prave, solidne kućice za ova četiri psa. Takođe, uprava obezbeđuje i 40 kilograma hrane za pse svakog meseca kao i vakcine i neophodnu veterinarsku negu. Klaudijo i drugari imaju obavezu da pumpu održavaju čistom i vile ove pse.

ugledajmo se na ove ljude

Zahvaljujući ovakvom postupku i brizi koju pokazuju kompanija i zaposleni, ova benzinska pumpa je veoma popularna. Svi su zadovoljni – zaposleni, psi i mušterije. Obožavaju pse koji vole i vozače.

Pročitajte i ovo: DA LI NEKO TRAŽI MALOG ŽUĆU?

ugledajmo se na ove ljude

Klaudio je nedavno i usvojio jednu kuju koja se nenadano pojavila na pumpi, dao joj ime Izabela i sada svi zajedno žive u Klaudijevom domu. Zaista, ugledajmo se na ove ljude

Izvor:  anda.jor.br

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.