Naslovna VESTI PSI UHAPŠEN ZLOČINAC – UBIO PSA jer je POVRAĆAO u automobilu.

UHAPŠEN ZLOČINAC – UBIO PSA jer je POVRAĆAO u automobilu.

0
Uhapšen zločinac

Neki ljudi nisu svesni odgovornosti koja podrazumeva držanje kućnih ljubimaca. Štaviše, neki nisu spremni da se suoče i podnesu neke od neprijatnosti koje mogu da se dogode tokom zajedničkog života. Jedan od takvih je učinio nešto neshvatljivo. Ali, zločinac je uhapšen.

ubio psa jer je povraćao

Policija Majami Biča je nedavno objavila da je uhapsila čoveka za koga se sumnja da je ubio svog psa.  Sigman Hernandez se predao policiji i priznao da je ubio svog psa posle bizarnog incidenta.

Pročitajte i ovo: VELIČANSTVEN ISPRAĆAJ! Evo kako treba da se ode u penziju!

Prošlo je čak 12 dana od stravičnog zločina pre nego što se Hernandez predao policiji. On je prvo više puta udarao ženku jorkširskog terijera a potom je davio. Pošto ju je bezdušno gotovo ubio, ostavio je jadnog psa pored kante za smeće na jednom podzemnom parkingu. Na pitanje policije zašto je to uradio, Hernandez je hladnokrvo ispričao da se kujica neposredno pre toga ispovraćala u unutrašnjosti njegovog automobila.

uhapšen zločinac

Kujica je u nesvesnom stanju uskoro pronađena i prebačena u veterinarsku kliniku.  Iako su veterinari učinili natčovečanske napore da spasu jadnog psa ona je posle dva dana uginula od zadobijenih povreda. Imala je 7 slomljenih rebara, brojne kontuzije potelu i tragove davljenja. Slučaj je pokrenuo javnost koja je besno reagovala i pokrenuta je opsežna istraga i potraga za počiniocem. Kada je Hernandez shvatio da se krug zatvara oko njega, otišao je u policiju, predao se i priznao ubistvo.

Pročitajte i ovo: VIDELE SU SE KOSTI – Danima se mučila pre nego što se neko smilovao.

uhapšen zločinac

Iako je sudija izjavio da se radi o teškoj okrutnosti koja je uznemirila veliki broj ljudi, Hernandez je dobio samo 9 meseci zatvora.

Izvor:  woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVELIČANSTVEN ISPRAĆAJ! Evo kako treba da se ode u penziju!
Sledeći tekstŽIVOT U AUTOBUSU – Dobio je pravi dom ali i zanimljivo ime.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime