Naslovna VESTI PSI UKRADEN PAS U VRANJU? Nestao iz veterinasrke ambulante!?

UKRADEN PAS U VRANJU? Nestao iz veterinasrke ambulante!?

0

U Vranju se ovih dana, po rečima  M. S desio slučaj krađe psa!

M.S je pronaššao psa na ulici, bio je vezan i imao oko vrata ožiljak od vezivanja.. Po njegovim rečima, u pitanju je bila ženka, koja je već drugi put pobegla od vlasnika… Marko je uzeo i odveo u veterinarsku ambulantu… A nastavak priče o navodnoj krađi psa prenosimo u celosti, onako kako je i sam M.S napisao.

BIĆE PRAVI HEROJ: Pogledajte kako je ovaj psić oživljavao svog partnera! (VIDEO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

IZBAČENA NA ULICU – KOST I KOŽA: Okotila 7 štenaca, nema snage da BRINE o njima! (FOTO)

– U ponedeljak sam našao ženku rase ptičar i odveo u amb. kod veterinara. U međuvremenu sam kontaktirao L. B. iz Hrvatske jer pas nije čipovan (znajući da ona iskljicivo udomljava tu rasu), sa ožiljkom na vratu od vezivanja ne bi li joj pomogla da je udomi.
Insistirala je da joj se prvo odradi 4D test, a kada sam pitao da je sterilišem, odgovorila je NE jer ce na osnovu testa i dijagnoza kasnije sterilisati i da će mi javiti za prevoz. Javila mi se juce S. T. oko 17h i rekla da kreće iz Pirota po psa po preporuci Lidije. Bilo mi je sumnjivo i pozvao sam S. da joj kažem da ne polazi i da pas iz Vranja neće otići. U međuvremenu sam zvao veta koji mi se nije javio, slao poruke na viber da ću psa lično ja preuzeti sutradan kad je bude sterilisao. Danas odlazim u amb. vet mi kaže da pas nije tu kako je “navodno” neko od stranke naišao i pas je izašao preko vrata.

 

 

Po rečima M.S dalje se navodno dešava sledeće:

– Moja dužnost je bila da postavim celu priču i prepisku o ovom psu. Moje namere su bile da spasim PSA I omogućim mu šansu za lep život. NAMERE DRUGIH LJUDI NE ZNAM. Neću da me provlače sutra PO fejsu dokone zene i krive za nešto za ŠTA nisam kriv. STALNO MOJA DELA I MOJA LJUBAV PREMA PSIMA SE GLEDA KROZ LUPU I TRAZI SE DLAKA U JAJETU. IZ TOG RAZLOGA SAM OBJAVIO PREPISKE, RAZGOVOR SA VETOM, SVE STO ZNAM O PSU. Kao i uvek ispastam ja i toga mi je preko glave. LAŽI insinuacije na moj racun NEĆU VIŠE TOLERISATI. DOSTA JE BILO.

Insinuacije su sledeće – pas je navodno ukraden zbog parenja i prodavanja štenaca… Na društvenoj mereži Facebook povela se polemika, a od psa ni traga ni glasa još uvek, po rečima M.S…

U kom smeru će otići cela ova situacija, ostaje da vidimo…

 

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

 

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstONA BAŠ ZNA DA UŽIVA! Mila i njeno meditiranje u bazenu HIT na internetu! (FOTO)
Sledeći tekstNAKON SMRTI VLASNIKA OSTALA SAMA: Pas Bakica sada izbačena na ulicu – rodbina je NE ŽELI u kući!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime