Naslovna VESTI PSI PRONAĐENI UKRADENI PSI: Kradljivci se uplašili i počeli da ih puštaju!

PRONAĐENI UKRADENI PSI: Kradljivci se uplašili i počeli da ih puštaju!

0
UKRADENI petface

Kako Tanjug javlja, lovački psi koji su se vodili kao nestali, pronađeni su za samo nekoliko dana od kada je objavljeno da se traga za njima. Zato se veruje, pretpostavljaju nadležni, da su ih kradljivci držali, a nakon što su čuli vesti – pustili su ih!

DOBOJ: Ubio vlasničkog psa, pa odsekao deo repa sa namerom da ga preda kao trofej!

Kradljivci pasa su se uplašili i počeli da ih puštaju, rekao je u izjavi za Glas zapadne Srbije predsednik udruženja “Fazan” iz Pranjana Boško Milovanović, dodajući da će se na ovom slučaju još raditi.

UKRADENI petface
Ilustracija

On je rekao da je jednog lovačkog psa našao i Slobodan Vasiljević i da će sada Udruženje proglasiti ugroženom zonom teren na kojem se kradu psi. Među pronađenim psima je i pas Branka Rajčevića, koji je anonimno obavešten o tome gde da traži svog psa, iako je mesecima ranije obilazo upravo taj teren.

DOĐEŠ, UKRADEŠ I ODEŠ: Ukradena JOŠ JEDNA kućica za pse u Starom gradu!

Po nagovoru prijatelja sam otišao i nisam verovao kada sam ga ugledao. Izgledao je bolje nego kada je bio kod mene, uhranjen, negovan samo možda malo uplašen. Tako se vidi da nije lutao planinom dva meseca, nego da ga je neko držao zatvorenog, kaže Rajčević i zahvaljuje medijima kao i službama koje su pomogle da se psi pronađu.

Izvor: Tanjug

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.