Naslovna VESTI PSI EVO KAKO SE REŠAVA PROBLEM: Ulični pas, Azul, dobio posao u policiji!

EVO KAKO SE REŠAVA PROBLEM: Ulični pas, Azul, dobio posao u policiji!

0
Ulični pas petface

Ulični pas po imenu Azul dobio je titulu najslađeg i najpufnastijeg policajca u Bogoti. Od tog dana, ovaj preslatki đnaucer, patrolira ulicama sa ostalim „ljudskim kolegama“.

– Kada vidite Azula danas, ne biste ni mogli predpostaviti da je nekada bio na ivici života. Ovaj ulični pas je pre četiri godine bio štene, povređeno u tuči sa drugim psom. Našao ga je vojni rezervista Nikolas Alehandro Valteros i odlučio da mu pomogne, kaže jedan od policajaca!

Ulični pas petface

Nedugo potom, Azul se pokazao da je naročito vešt pratilac. Valteros, koji često putuje motorom, ga je čak naučio da se udobno smesti i vozi sa njim.

DRUGA ŠANSA: Vlasnici ga ostavili na pumpi, a danas je tamo i zaposlen!

Ulični pas petface

Obzirom da ima mnogo prijatelja u policiji, Valteros je odlučio da napravi outfit za Azula, kako bi im se priključio kada i oni patroliraju! Ono što nisu očekivali je da će ih pas tako verno pratiti i posvećeno biti uz njih, na svakom koraku! Tada su načelnici odlučili da ga zaposle kao MASKOTU!

Zbog jedne prvoaprilske šale, ova mačka je zaposlena u muzeju u Rusiji!

Ulični pas petface

Ovih dana Azul može da se vidi kako putuje ulicama Bogote sa Valterosom ili jednim od svojih policijskih kolega. Svi su oduševljeno, a kada ga vide razvuče im se osmeh na lice.

Ulični pas petface

– Ovo je odličan primer kakos mo spojili lepo i korisno. Spasili smo jedan život sa ulice, dali primer drgima da učine isto, a i ljudi sada drugačije gledaju na policijsku partolu, kaže jedan od policajaca!

PA SJAJNO!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRAVO LJUDI: Spasili mače iz krošnje drveta u Mirijevu!
Sledeći tekstFOTO: Tom je četiri godine bio vezan za drvo. Onda su se pojavili ONI!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime