Naslovna VESTI MAČKE UMALO NIJE POGINULA: Maca zavukla glavu u betonsku cev, SPASAVANJE BILO DRAMATIČNO!...

UMALO NIJE POGINULA: Maca zavukla glavu u betonsku cev, SPASAVANJE BILO DRAMATIČNO! (VIDEO)

0
umalo nije poginula petface

Ne zna se kako je ova maca dospela u ovu nevolju, ali svakako joj je bila potrebna ogromna pomoć kako bi se izvukla iz nje. Sama nije mogla, a ljudi su prolazili pored nje…

Međutim, šta se to dogodilo sa ovom macom? Ona je gurnula glavu u manju rupu, dela betonske cevi, koja se verovatno nalazila na nekom gradilištu u bilizini kojeg je pronađena. Ona je grunula glavu u sporednu rupu, koja se nalazi sastrane, a ne onu glavnu, veliku rupu. 

PROČITAJTE I:

ON NIJE ZNAO DA SE BRANI: Napali su ga drugi psi i sada ima OGROMNE POVREDE PO TELU! (VIDEO)

OVAJ PAS IMA TALENAT: U jednoj igri pobedio je svoju vlasnicu! (VIDEO)

NAJJAČI PREDSEDNIK NA SVETU: Predsednik Irske svuda ide sa svojim VOLJENIM PSOM! (VIDEO)

To je dovelo do toga da maca jednostavno nije mogla da se izvuče. Sudeći po ranama na vratu, glavi i ušima, mačka se praktično do iznemoglosti borila da izađe iz ove neprijaten situacije, ali nikako to nije uspela.

Na njenu sreću, radnici sa gradilišta su prijavili spasilačkoj ekipi da je mačka zaglavila glavicu u cev i oni su odmah došli na lice mesta, kako bi joj pomogli u nezgodi u koju je sama upala.

Spasavanje je bilo zaista teško, jer je prostor bio uzak, a materijal čvrst, te se morao razbiti, a maca nije smela da se povredi. 

Spasioci su upotrebili klin i čekić i nisu uspeli, zatim su probali sa testerom za beton i nije bilo efekta, ali su hidrauličnim kleštima uspeli da razbiju cev i oslobode macu.

Osim rana koje je nanela sama sebi, maca nije imala većih zdravestvenih problema i to je ono što je najlepše u celoj priči.

Uh, dobro je da je sve prošlo kako treba…

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.