Naslovna VESTI PSI UMOTALI JE U FOLIJU I OSTAVILI U PARKU: Pronađen pas za kojeg...

UMOTALI JE U FOLIJU I OSTAVILI U PARKU: Pronađen pas za kojeg se nije znalo DA LI JE ŽIVOTINJA! (VIDEO)

0
umotali je u foliju petface

Nikada nećemo razumeti kako neko može da naudi nedužnim životinjama. Ono što možemo da učinimo jeste da o tome pišemo i time da dižemo svest ljudi kako bi oni počeli da obraćaju pažnju na nasilje nad životinjama i da to uredno prijavljuju. Tako i žrtve mogu doći do pomoći.

Za malu Džejn, tromesečno štene, život je bio veoma surov. Pronađena je u parku, sama. Ne samo da je bila napuštena, već su i njena glavica i telo bilo umotano u kese i folije. Ko je počinio takvo delo? 

PROČITAJTE I:

BLAGO MAJCI KOJA GA JE RODILA: Dečak iz Zaječara pod kišobran SAKRIO PSA OD KIŠE! (VIDEO)

ŠTA SU SVE SPREMNI DA UČINE ZA NAS: Ovaj VIDEO je neverovatan, LJUBIMCI BI SVE ZA NAS!

PRONAĐEN JE NA DRŽAVNOJ GRANICI: Da nije bilo jednog DIVNOG ČOVEKA, njemu ne bi bilo spasa! (VIDEO)

Srećom, jedna od organizacija u Kini, koja se stara o dobrobiti životinja je spasila ovu kucu. Sada znamo da je Džejn u dobrim rukama. 

Kada su spasioci videli u kakvom je stanju Džejn, oni su bili užasnuti. Ona je mogla da se uguši od kesa u kojima je bila zatrpana. Sada je ona na sigurnom, u skloništu. Mogli ste videti da je Džejn uplašena, ali kada je shvatila da je spasena, počela je da maše repom i videlo se oduševljenje. 

Veterinari su uspeli da skinu svu foliju i kese sa nje, a da je ne povrede. Ono što je predstavljalo problem jeste to da su kese bile zalepljene na Džejnino krzno. 

Veterinari veruju da je ona bila umotana u foliju i kese oko nedelju dana. Džejn je morala da primi sve potrebne vakcine i antibiotike za infekcije koje je zadobila životom “u kesama”. Takođe, pas je podvrgnut i specijalnom, visokokaloričnom režimu ishrane, kako bi povratila težinu.

Nakon tri meseca od lečenja, pas se u potpunosti oporavio. Jedna porodica iz SAD-a je rešila da je udomi i eto, njenoj sreći nikad kraja. 

Zaista, ovo je jedna neverovatna priča.

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTROVANJE PASA – KOGA JE BRIGA!
Sledeći tekstUSPELO JE: Žućka je konačno stigla u Švajcarsku, VIŠE NIJE ONAKO TUŽNA KAKVA JE BILA! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime