Naslovna VESTI PSI POTRESNA PRIČA o tome kako su UNIŠTENI ŽIVOTI TRI PSA u Beogradu!...

POTRESNA PRIČA o tome kako su UNIŠTENI ŽIVOTI TRI PSA u Beogradu! (VIDEO)

0
unisteni zivoti tri psa petface

-Onaj odvratan poraz, niko Vas nije pobedio, ali opet se osećate poraženo. Poraženo, jer niste pobedili. Niste pobedili ni ljudsko zlo, ni ljudsku glupost. Poklekli ste, ne pred njima, već pred onim što Vas je osamarilo bez dodira. Tik uz crkvu, u sred naselja velikih Srba i jos većih vernika živela su tri, a još uvek živi jedno stvorenje, čistiji od svih njihovih srpstva i vera, navela je u postu na društvenim mrežama Svetlana iz Udruženja Zoi iz Busija.

Ona je navela da su ti psi čistiji od slave koju ova selendra danas slavi! Uništena tri života, poražena je i ona.

-Poražena njihovim strahom. Da li možete da zamislite da mesecima hranite pse, da Vam mesecima spavaju na krevetu, a kada hoćete da ih podignete imaju želju ruku da Vam odgrizu? Ja ne mogu, a videla sam to danas. Videla sam danas kako se psi, ipak, ne prodaju za šaku granula, kako ne možete da im zatrujete dušu kuvanim mesom, jednostavno ne možete da ih prevarite, ali šteta je načinjena, ogromna, navela je ljutitio Svetlana.

PROČITAJTE I:

I KOMARCI UBIJAJU, ZAR NE: Najbolja preventiva je sprečiti kontakt psa i komarca, a VIDITE KAKO!

Svetlana iznova i iznova navodi da je poražen… Ona je zapitana u svom postu koliko svima vrede zivoti pasa?! Poražena pred reakcijama da je Duki udomljen. Poražena pred rođendanom Udruženja, poražena pred selektivnim čitanjem objava…

-Psi su fizički u dobrom stanju, psihički u dobrom sranju, više od sat vremena je Vladi i meni trebalo da žutu zenkicu i braon dečaka iznesemo iz kola, u njima ostalo je toliko dostojanstva da se brane. Siva ženkica se više i ne brani, kada je uzmete u ruke, jednostavno se ukoči. Drugar je ostao na ulici, objasnila je Svetlana.

Svetlana je svoj post zaključila zahvalnicama za one koji su joj obećali pomoći i pomagali u njenim podvizima.

-Hvala Jovici na obećanoj pomoći, hvala Ljubici, koja je pohitala i vec poslala novac. Hvala Goci i Jeleni, ali bih ih zamolila da ne šalju novac, jer ja zaista više ne mogu da uzimam drugim psima iz usta i ako se na ovu molbu ne odazove još 28 ljudi, koji mogu da odvoje po 500 dinara, moj poraz je potpun. I naravno hvala Vladimiru Nikoliću, na strpljenju, na poverenju. Izvini, šta da ti kažem, rekla je Svetlana na Fejsbuk nalogu Udruženja Zoi. 

Nadamo se boljim danima, ova priča nas je dotukla…

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstI KOMARCI UBIJAJU, ZAR NE: Najbolja preventiva je sprečiti ujed komarca, a VIDITE KAKO!
Sledeći tekstSUROV SNIMAK NASILJA: Treniranje psa da rastrgne druge životinje u Niškom okrugu! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime