Naslovna VESTI PSI KAKVA ŽENA: Satima se pretvarala da je mrtva, kako bi se povređeni...

KAKVA ŽENA: Satima se pretvarala da je mrtva, kako bi se povređeni uplašeni pas približio!

1
uplašeni pas petface

Iako znamo da među našim čitaocima ima mnogo onih koji bi uradili SVE kako bi pomogli životinji u nevolji, jedna devojka je otišla – čini nam se – korak dalje i postavila novu definiciju nesebičnog pomaganja nesrećnim životinjama!

Naime, uplašeni pas po imenu Baby Bear, pojavio se u Vašingtonu pre nekoliko meseci. Meštani su mu s vremena na vreme bacali hranu kako bi preživeo, ali ipak to nije dugoročno rešavalo problem ovog nesrećnog psa. Amanda Guarasko iz Vašingtona je, čim je čula za ovaj slučaj, učinila neverovatnu stvar kako bi ga spasila!

uplašeni pas petface

Uplašeni pas je bio nepoverljiv i stidljiv i nije imalo šanse da mu se Amanda približi, čak ni sa hranom u ruci. Tako je došla na ideju da se pretvara da je povređena i da leži kako bi se on njoj približio.

Pročitajte još:
Žena je optužena za zlostavljanje svog psa, a odluka kojom ju je sudija kaznio mnoge je iznenadila!

Amanda je provela sate pretvarajući se da je povređena, polako korak po korak približujući se psu. Pas je pažljivo posmatrao „povređenu ženu“, prilazeći joj korak po korak i dalje sumnjičavo. Na kraju, pas se sklupčao pored Amande kako bi se zagrejali.

uplašeni pas petface

Sledilo je višesatno maženje, a kada se Baby Bear konačno smirio, sa drugaricom Dilan Amanda ga je unela u kamion i odvela kod veterinara.

Stanje psa, kao što je i odmah primetila ova hrabra žena spasilac životinja, bilo je veoma loše. Baby Bear je imao svega 25 kilograma i kožne i ušne infekcije.

Pročitajte još:
NOVI DOKAZI: Svaka peta žena se poverava svom psu!

Uz veliku Amandinu pomoć, pas je sada na odličnom putu da se potpuno oporavi. A njih dvoje su, razume se, sada jako dobri prijatelji.
uplašeni pas petface

Amanda je inače sa prijateljicom Dilan, pokrenula sajt pod nazivom “Lost & Found Pets”, gde pokušavaju da što više pronađenih kućnih ljubimaca vrate svojim vlasnicima i oglase pronađene.

Foto: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstFENOMENALNA: Uginula maca Lusi kao inspiracija za umetnička dela od šminke na očima! (FOTO)
Sledeći tekstFOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVET: Policijski psi vrlo strljivo i kulturno čekaju u redu svoj obrok! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime