Naslovna VESTI PSI UPOZNAJTE “BAKA” TESU I NJENU BANANU: Ova kuca još uvek spava grleći...

UPOZNAJTE “BAKA” TESU I NJENU BANANU: Ova kuca još uvek spava grleći svoju omiljenu igračku!(VIDEO)

0
tesa i banana petface

Tesa je oduvek bila zaštitnički nastrojena prema onima koje voli i to se nije promenulo ni sada, kada je napunila dvadeset godina. Ona je izuzetno vezana za svoju vlasnicu. Ipak, niko i ništa se ne može takmičiti sa njenom igračkom –  bananom. Ona za Tesu nije samo igračka za igranje. To je njeno malo vlasništvo i njen život! Iako je to samo  napunjena žuta tkanina u obliku banane, za ovu milu kucu ona je posebna. I ne samo to, ona je rado pokazuje svakome ko dođe u goste, želeći da i oni uvide njenu posebnost.

Tesina vlasnica je kupila ovu igračku svojoj ljubimici pre pet godina, kada joj je drugi pas uništio najdražu igračku. Kad je videla bananu u prodavnici za kućne ljubimce, odmah je shvatila je da je to igračka koja bi se Tesi najviše svidela. I zaista, Tesa je bila presrećna kad je dobila novu igračku. Bila je to ljubav na prvi pogled i od tada su Tesa i njena banana nerazdvojne.

PROČITAJTE I:

10 SAVETA DA ZABAVITE PSE U KARANTINU: Dok traje vanredno stanje – EVO NEKOLIKO SAVETA ZA IGRU! (VIDEO)

LJUBIMCI KOLEGE: Kako izgleda rad od kuće sa ljubimcem! (VIDEO)

NASILJE SE NE ZAUSTAVLJA: Pas je doživeo strahovit udarac koji mu je odneo “POLA LOBANJE”! (VIDEO)

Kad god neko poseti njihovu kuću, Tesa ponosno pokazuje svoju voljenu igračku i insistira da joj gosti odaju počast. Kada to urade, Tesa zadovoljno odlazi u krevet sa svojom bananom. I da, čvrsto je grli dok spava!

tesa i banana petface

I danas, kada ima dvadeset godina, jednako primenjuje ovu rutinu. Ova slatka bakica neće dozvoliti da starost ili gubitak sluha ometaju njenu misiju. Vlasnici upućuju goste da joj kažu da im se dopada njena igračka. A kako je ogluvela, gosti moraju da viču ,,Sviđa nam se tvoja banana, Tesa!”

Tesa je dokaz da nikada nisi prestar da zagrliš svoju igračku dok spavaš!

petface viber

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.