Naslovna VESTI PSI UPOZNAJTE MEDI! Ova kujica sa povredom mozga je SREĆNA iako je drugi...

UPOZNAJTE MEDI! Ova kujica sa povredom mozga je SREĆNA iako je drugi psi ne vole!

0
kujica Medi

Medi je preslatka mešanka koja ima neverovatno ljupku ličnost. Međutim, ima nesreću da iako obožava da se igra sa drugim psima oni ne žele da se igraju s njom! Deluje strašno tužno, ali Medi je jedinstvena čak i u ovakvoj nesreći.

kujica Medi

Kada su njeni vlasnici odlučili da udome psa naišli su na ovo štene koje je ostalo poslednje iz celog legla. Saznali su da je rođena sa povredom moždanog stabla. „Medi ima oštećenje vida i čini se da drugi psi osećaju da je ona drugačija“ – kaže njena vlasnica Ebigejl.

Pročitajte i ovo: DA LI ĆE ZVEZDANU BITI NAKLONJENE ZVEZDE? – Zaslužuje mnogo bolje od onog što je do sada preživeo

Međutim, Medi obožava da trčakara i jurca za drugim psima iako je oni izbegavaju. Jednostavno, ona ne želi da se pomiri s tim da je isključena iz društva. U kući je uglavnom veoma mirna i obožava da se izležava u svom udobnom krevetiću. Ali kada izađe napolje, u svoj omiljeni park za pse postaje potpuno drugačija.

kujica Medi je srećna

Njena radost nema kraja. U pokušajima da se uklopi i učestvuje u jurnjavi sa drugim psima ona je čak pokušala da podmiti svoje drugare. Ponela je svoju lopticu kako bi ih naterala da se druže sa njom.

Ebigejl priča da se drugi psi pomalo plaše Medi. Međutim, čini se da nju za to ni malo nije briga. Ona je presrećna kada je u parku. Medina priča j postala viralna na društvenoj mreži TikTok. Ima više od 15 miliona lajkova i to potpuno zasluženo.

Izvor:  ourfunnylittlesite.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSlomljeno SRCE u SLOMLJENOM telu i UBIJENOJ DUŠI
Sledeći tekstSUPERSLATKI SPARKI – Evo kako danas izgleda prasence koje je spaseno u poslednji čas

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime