Naslovna VESTI PSI Upoznajte Žuću: Maskotu GSP-a u Beogradu!

Upoznajte Žuću: Maskotu GSP-a u Beogradu!

2
pas u gsp petface

On je najpoznatiji pas u Beogradu. Dolazi iz Koteža, ime mu je Žuća, vozi se gradskim prevozom bez “bus plusa” i ne mari za kontrolu.
„Juče se ukrcao u autobus na liniji 37, na stanici kod Mostara, i izazvao oduševljenje među putnicima. Žuća je uredno ušao, nije se gurao niti je ikoga dirao, zauzeo je “svoje mesto” i mirno čekao odredište“, prenosi „Alo“.
pas u gsp petface
„Zbog hladnoće je počeo da ulazi u autobus 43 i išao do Trga i nazad. Onda se gubio po drugim autobusima“, priča za „Alo“ Ana Kojić, Žućin staratelj. Više puta ga je vraćala u Kotež, ali uzalud, on je uporno odlazio u grad.
Kako kaže – nema svrhe vraćati ga! Pola sata je mnogo da Ani dojave da je Žuća na drugom kraju grada.
„Imao je vlasnika, ali je neprestano bežao iz dvorišta, prosto ne želi da bude udomljen i zatvoren. Ne vredi ga ni udomljavati, on je avanturista, pravi vagabunda“, dodala je Ana.
pas u gsp petface
„Žuća je zvanicno posetio Zemun! Videli smo ga na stanici, malo ga mazili a zatim nas je pratio do kuće gde smo mu dali da jede kiflice i vodu“, napisao je jedan od fanova stranice posvećene ovom fenomenalnom psu! 😀
Posetite i vi stranicu „Žuća – kuca iz busa“ i učestvujte u avanturama ovog beogradskog džentlmena! 😀

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstHITNO JE: Mama pas, u suzama, ne želi da se odvoji od uginulih štenaca. Potreban privremeni dom!
Sledeći tekstPAS UJEDINIO LJUDE: Umire od raka i ne može da se kreće. Komšije napravile besplatna kolica kako bi bar malo uživao!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime