Naslovna VESTI PSI SURČIN: Dva psa upucana – vlasnica Milica ih prepoznala na Facebook-u!

SURČIN: Dva psa upucana – vlasnica Milica ih prepoznala na Facebook-u!

1
upucana petface

Dva psa, sa ogrlicama oko vrata, upucana su u Surčinu i ostavljena pored puta u njivama. Sliku svojih ubijenih pasa preko društvenih mreža videla je i njihova vlasnica, Milica Desančić!

– Ovo su moji psi, recite mi šta da radim. Crni pas je moj, a žuti je bio lutalica koju sam hranila, napisala je sinoć tužna Milica i dodala da će danas otići u policiju.

upucana petface

Slike upucanih pasa, Milica je videla na jednoj objavi, koju je podelio šokirani meštanin! Kako je on napisao, oko 17h, zatekao je pse pored puta u njivama, nedaleko od mlina u Vinogradskoj ulici u Surčinu.

NAKON TRI GODINE: Trovač iz Surčina DANAS osuđen za trovanje komšijskog psa!

Milica je za “Blic” izjavila da uopšte ne pretpostavlja ko je mogao da ubije njene pse. Ipak, kako kaže, više pasa koje je zbrinjavala dok im ne nađe adekvatan dom, smetali su komšijama.

upucana petface

– Moj Torbica i Žućka nestali su juče ujutru i ja sam ih tražila od tada po kraju. Mislila sam da ih nema, jer su osetili da je neka ženka u teranju. Žućka je imala i malo štene i njih dvoje su bili ili ispred mog dvorišta ili unutra. Žućku sam i sterilisala, bila je kao moja. Ali, nekome je očigledno smetalo što oni uopšte tu borave, iako nisu bili agresivni, kaže Milica za „Blic“.

INCIDENT U VRANJU: Pas, pored Osnovne škole, upucan puškom!

Ona kaže da joj niko nikada nije pretio niti rekao nešto u vezi sa psima, niti se ovih dana desio neki incident koji bi ovako nešto izazvao.

-Jedino postoji jedan komšija koji je malo “ćaknut” i na kojeg je moj pas stalno lajao. Mada opet ne mora uopšte da znači da ih je taj čovek ubio, kaže ona.

upucana petface

Milica kaže da se psi nalaze na samom kraju Vinogradske ulice na poljskom putu, tri kilometra od glavnog puta. Ona uopšte nije čula pucnje i pretpostavlja da ih je neko ciljano pokupio i odneo na ovo mesto, gde se ništa neće čuti.

Ove pse juče pre ovog monstruoznog čina videla je i jedna komšinica, kako kaže, vidno uplašene.

– Juče sam ih videla, prošli su pored moje kuće. Uplašili su se od mojih kuca i pobegli ka mlinu. Bili su uplašeni i nisu pokazivali nikakve znake agresije, ili bilo čega takvog. Bio je sa njima jos jedan mužjak, mešanac haskija, ili tako nešto. On se, mukica, valjda izvukao. Ovo je stvarno užasno, napisala je ona.

Motiv i počinilac ovog užasnog dela za sada nisu poznati.

Nadamo se da su sada daleko od vog surovog sveta, na nekom lepšem mestu! RIP!

Izvor: Blic
Foto: facebook/Milica Desancic

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKeruša Sid ima teški deformitet lica, ali i dalje je PRESLATKA!
Sledeći tekstPRESLATKA! Mačka Popi nigde bez svog roza Pepa Prase ćebenceta!

1 KOMENTAR

  1. I onda policija izadje posle 3 dana na ‘uvidjaj’ iz kola iz slika i preda devojci. A metci, a dnk a tragovi neki bilo kakvi? Tuzna li si Srbijo.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime