Naslovna VESTI URADI SAM: Kokošinjac iz bajke od recikliranog materijala

URADI SAM: Kokošinjac iz bajke od recikliranog materijala

0
uradi sam, petface, kokoške

Sigurno ste bar jednom probali da napravite nešto po principu uradi sam. A da li bi vam na pamet palo da napravite kokošinjac iz bajke od recikliranog materijala.

Kada se pomene kućica za ljubimca, uvek vam prvo na pamet padne kućica za psa, eventualno nešto što će maci biti interesantno. Ali, da li Vam nekada padne na pamet kućica za koke.

U POODMAKLOJ TRUDNOĆI OSTALA JE NA ULICI: A onda je postala ZVEZDA!

LJUBIMCI su bolji od LEKOVA ZA SMIRENJE: Samo ih volite beskrajno, a oni će vam dati sebe

Mnogi ljudi su tokom karantina pronalazili razne zanimacije kojima će se baviti i tako sebi olakšati vreme u izolaciji. Jedna od opcija je svakako i uradi sam.

Daj kaže da je odlučila da gaji koke kada je počeo karantin. Kada je tražila odgovarajući smeštaj za njih, videla je da je sve jako skupo, ali i estetski dosadno, pa čak i ružno. Tako je odlučila da im sama napravi kokošinjac iz bajke.

uradi sam, petface, kokoške

Inspiracija za ovaj neverovatni kokošinjac bili su joj romski karavani za koje kaže da su joj uvek bili fascinantni, a materijali od kojih je napravljen su reciklirani. Kupila je samo nekoliko detalja.

Kaže da je jedino kupila staru prikolicu i električna vrata. Od detalja tu su mali, okrugli vitražni prozorčić, stari krevetić za lutke, stare ručke…

uradi sam, petface, kokoške

Koke Hester i Prajn su bile oduševljene i odmah veoma slobodne u svom novom domu. Kaže da je želela da napravi nešto jedinstveno i prelepo, a zadovoljstvo je veće kada u tome uspete, možda i više nego što očekujete.

Sigurni smo da koke uživaju u svom jedinstvenom domu, i voleli bismo da ovo posluži kao ideja i izazov i drugima da svojim ljubimcima napravi nešto tako jedinstveno.

izvor: bredpanda.com

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVREDNO VEŽBA: Postaće policijski pas, a internet je već oduševljen
Sledeći tekstZANEMARENA: Ona izgleda kao da je napravljena od kamena

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime